Manajer Pelanggan Outook: Aplikasi Manajer Kontak Gratis kanggo Office 365 Premium Bisnis

Outlook Customer Manager

Kanca kanca takon apa sing murah manajer hubungan pelanggan bisa digunakake kanggo bisnis cilik. Pitakonku sing kapisan yaiku platform kantor lan email apa sing digunakake kanggo komunikasi karo prospek lan pelanggan lan tanggepan Office 365 lan Outlook. Integrasi email minangka kunci implementasi CRM (salah sawijining faktor), mula ngerti platform apa sing wis digunakake ing perusahaan penting kanggo nyuda produk sing sampeyan nyoba lan / utawa tuku.

Akeh wong sing ora ngerti, nanging Langganan Premium Business 365 duwe tambahan gratis kanggo Outlook, sing diarani Outlook Customer Manager. Mangkene ringkesan platform:

Manajer Pelanggan Outlook kanthi otomatis ngatur informasi, kalebu email, rapat, telpon, cathetan, tugas, tawaran, lan tenggat wektu ing sak panggonan. Pangeling pas wektune lan dhaptar gabungan kontak lan transaksi sing paling penting sampeyan mbantu supaya prekara sing paling penting. Lan sampeyan bisa nuduhake informasi pelanggan karo kabeh tim supaya para pelanggan duwe pengalaman sing konsisten apa wae sing diajak ngobrol.

Tahap Manajer Kontak Outlook

Kanthi Manajer Pelanggan Outlook, sampeyan ora kudu nginstal piranti lunak anyar utawa nggunakake latihan dina kanggo tim. Lan amarga data tetep ana ing Office 365, sampeyan ora mbuwang-mbuwang wektu kanggo nyetel konektor menyang piranti lunak utawa layanan liyane utawa ngatur produk sing beda-beda.

Aplikasi seluler Outlook Customer Manager kanggo iOS menehi akses cepet menyang informasi pelanggan nalika sampeyan lagi ing perjalanan utawa pengin njupuk informasi anyar kanthi cepet.

Outlook CRM - Mobile

Perusahaan bisa nggunakake Microsoft Flow kanggo ngarahake petunjuk saka aplikasi lan situs web menyang Outlook Contact Manager.

Download Pangurus Kontak Outlook kanggo iOS

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.