Microsoft Panjaluk Google Nggawa Pasar Email Perusahaan

Microsoft

Kaya umume sampeyan, aku kepeksa bisa kerja karo Microsoft Outlook ing perusahaanku. Aku uga kepeksa ngrancang lan ngirim email nggunakake HTML lan gambar sing sederhana supaya klien perusahaan bisa maca email kasebut. Kanthi Outlook 2007, Microsoft nilar standar web kanggo HTML lan bali menyang standar 2000 - nggawe email nganggo mesin Microsoft Word.

Outlook saiki ujar manawa versi 2010 bakal terus nggunakake mesin rendering Microsoft Word. Asumsi sing bisa daklakoni sawise dasawarsa ora ana dandan yaiku Microsoft ora pengin duwe Pasar Email Perusahaan maneh. Microsoft ora pengin mbantu bisnis sampeyan ngirim pesen kanthi formulir interaktif, Flash, utawa uga integrasi Silverlight. Microsoft kudu pengin Google mimpin pasar iki.

Aku Google lagi nyiapake pengambilalihan karo Google Wave. Google Wave, yen diluncurake kaya sing diiklanake, bakal mbukak komunikasi perusahaan kanthi kolaborasi, nuduhake, lan sekumpulan API nyata kanggo integrasi khusus. Aku yakin manawa bakal nggawe formulir lan Lampu kilat, amarga adhedhasar browser.
ss1.gif

Iki bisa uga matine Outlook… lan Exchange uga. Yen Google bisa nambah email lan nambah fitur sing nglancarake komunikasi perusahaan, pasar bakal menehi reaksi. Yen perusahaan wiwit jaminan ing Outlook, uga ora ana kabutuhane Microsoft Exchange.

Ana pemberontakan sing akeh nglawan Microsoft kanthi woro-woro anyar iki… gabung karo paduan suara ing Twitter! Utawa aja… mbok menawa ana sing luwih apik nunggu!
fixoutlook.png

Sajrone rong dekade kepungkur, aku kerja sama karo perusahaan kanggo nggunakake teknologi kanggo nambah lan ningkatake strategi komunikasi kanthi maksimal. Aku nggumunake yen Microsoft, nalika duwe pasar email perusahaan, ora nindakake apa-apa kanggo mbantu inovasi mlebu pasar kasebut.

Pemasaran email kudu berkembang kanthi cepet kaya media sosial… lan Microsoft mesthine kudu nambah. Yen ora, aku yakin Google bakal.

2 Komentar

  1. 1

    Aku ora yakin manawa perusahaan sing 'gedhe' tenan bakal ngganti platform email, yen Google ngluwihi Microsoft. Aku ujar, amarga ya, sanajan Microsoft duwe mayoritas email perusahaan, isih ana sawetara perusahaan Fortune 500 sing nggunakake Lotus Notes… yen perusahaan 'gedhe' nindakake perkara sing angel dibatalake.

    • 2

      Titik apik! Nalika aku kerja ing koran, kita nggunakake Lotus Notes. Nanging, alasane amarga kita bisa nggawe solusi alur kerja sing gampang ing Domino sing terintegrasi kanthi apik. Aku mikir kemampuan otomatisasi lan integrasi minangka kunci - yen Google bisa nyedhiyakake platform sing ngirit dhuwit, perusahaan Fortune 500 bakal miwiti migrasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.