Hasil: Tambah ROI Pemasaran Konten karo Konten Interaktif

Outgrow - Mbangun Kalkulator Konten Interaktif, Tes, Penilaian, Chatbot

Ing podcast pungkasan karo Marcus Sheridan, dheweke ngomong babagan taktik sing ora ana tandhane bisnis nalika lagi ngembangake upaya pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake kabeh episode ing kene:

Siji kunci sing diajak ngobrol nalika konsumen lan bisnis terus ngarahake lelungan pelanggan yaiku konten interaktif. Marcus nyebutake telung jinis konten interaktif sing ngidini arah mandhiri:

  1. Jadwal diri - kemampuan kanggo prospek nyiyapake tanggal lan wektu kanggo sesambungan karo merek liwat demo, webinar, utawa telpon panemuan.
  2. Regane dhewe - kemampuan kanggo prospek luwih ngerti babagan biaya produk utawa layanan. Iki ora kudu digayuh kanthi eksplisit, nanging uga nyedhiyakake macem-macem penting banget kanggo lelungan kasebut.
  3. Pambiji mandhiri - kemampuan kanggo prospek navigasi liwat pirang-pirang pitakon utawa kualifikasi sing mbantu dheweke entuk rekomendasi babagan produk utawa layanan sing sampeyan tuku.

Outgrow: Platform Konten Interaktif

Beda karo iklan, konten interaktif nambahake nilai kanthi nambah kapercayan lan nulungi para pembeli supaya pindhah menyang langkah sabanjure ing tuku tuku. Konten interaktif awujud virus lan efektif banget kanggo narik kawigaten pangguna… meh 30% luwih saka kaca landas statis. Konten interaktif uga ngidini sampeyan entuk luwih akeh waca babagan pangguna nalika nanggapi pitakon lan ngetik data.

Nggabungake asil drive interaktif kanthi:

  • Tambah Tarif Konversi Utama - Gunakake 1000+ template sing wis dioptimalkan apik kanggo Outgrow kanggo nambah tarif konversi nganti luwih saka 40%!
  • Kualifikasi lan Tambah Nilai - Menehi jawaban sing dipersonalisasi kanggo pitakon sing paling penting, nalika sampeyan entuk kualifikasi.
  • Nerbitaké Sajrone Menit ing endi wae - Semat konten Outgrow ing kaca sampeyan, minangka popup, ing obrolan, maksud metu, utawa ing subdomain sampeyan.
  • Analytics Cerdas lan Integrasi Data - Entuk wawasan pelanggan nalika mbantu, segmen pamirsa lan integrasi data kanthi luwih saka 1000 alat.

Studio Pangembangan Konten Interaktif Outgrow

kuis img spanduk.png 1

Kabeh OutgrowTata letak wis dites lan dioptimalake kanggo konversi, keterlibatan, ukuran layar, browser, lan enggo bareng. Pembina cerdas nawakake pilihan, multi-pilih, panggeser angka, timbangan pendapat, rating, pemilih tanggal / wektu, unggahan file, lan liya-liyane. Konten interaktif sing bisa digawe kalebu:

  • Kalkulator angka
  • Kuis Hasil
  • Tes / Penilaian Kelas
  • Jajak Pendapat
  • Chatbots
  • survey

Konten kasebut bisa diwenehi merek kanggo nuduhake merek sampeyan, nyedhiyakake cabang tanpa wates kanggo saben pitakon, nyedhiyakake olahpesen bersyarat adhedhasar asil, lan bisa ditampilake liwat analytics corong kanggo menehi katrangan babagan kinerja konten interaktif sampeyan. Output wektu nyata bisa nyakup denah garis dinamis, diagram pie, tabel, diagram batang, diagram radar, utawa diagram polar.

Outgrow luwih apik kanggo kita tinimbang blog lan ebook amarga personalisasi sing ditawakake. Ora mung babagan maca utawa nonton konten maneh, saben prospek entuk informasi sing dipersonalisasi lan relevan kanthi nyata, yaiku liwat kalkulator, kuis, rekomendasi, utawa chatbot.

Leonard Kim, Influencer Pemasaran Top, Forbes

Outgrow kalebu luwih saka 1,000 integrasi karo data, sales, lan alat pemasaran umum kalebu Google Sheets, Aweber, Mailchimp, Marketo, Hubspot, GetResponse, Emma, ​​MailerLite, Salesforce Pardot, Salesforce CRM, Kampanye Aktif, Drip, lan liya-liyane!

Mbangun Konten Interaktif Kapisan Kanthi Outgrow Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake Outgrow link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.