Nggabungake Seluler menyang Strategi Pariwara Luar Ruangan

iklan iklan

Mobile Marketing muncul lan dadi umume saben dina. Minggu kepungkur aku ngunjungi kulawarga ing wilayah Pantai Myrtle lan ndeleng papan reklame iki. Seneng banget nalika ndeleng daya tarik utama sing nggabungake seluler menyang strategi pemasaran umume.

text-billboard.jpg

Doug duwe integrasi seluler sing padha ing situse, sampeyan bisa teks MartechLOG menyang 71813 lan entuk tandha nalika ngirim! Aku ngethok shortcode ora ana gambar iki, mula ora ana sing bakal nyoba sms (regane dhuwit pariwara).

Iki sejatine dudu siji-sijine papan reklame integrasi pemasaran seluler. Aku weruh toko kembang api njaluk sampeyan teks "BANG" menyang kode shortcode kanggo penawaran khusus!

Kanthi nggabungake olahpesen teks karo papan reklame, Akuarium Ripley:

  • Saiki wis bisa ngetrapake efektifitas papan reklame.
  • Bisa nglacak sepira minat sing digawe atraksi anyar.
  • Ngenalake lapisan interaksi anyar karo konsumen.

Fitur keren liyane sing bisa dikatutake yaiku kemampuan menehi tandha marang pariwara lan menehi nomer seluler kanggo konsumen. Bayangake SMS kanggo nawarake akuarium Ripley lan sawetara menit mengko ana perwakilan nelpon sampeyan lan takon apa sampeyan duwe pitakon!

Iki minangka conto apik babagan integrasi seluler kanggo nambah strategi pariwara ing njaba. Apa sing sampeyan lakoni nganggo ponsel?

3 Komentar

  1. 1

    Adam,

    Iki minangka conto praktis sing apik babagan cara media tradisional bisa nggunakake teknologi anyar lan tetep relevan. Aku kepengin ngerti apa strategi media tradisional liyane sing bisa nemokake urip anyar kanthi nggunakake teknologi media seluler lan anyar liyane.

    Matur nuwun kanggo nulis!
    Doug

  2. 2

    Artikel fantastis, lengkap banget lan nyenengake! iku pancen
    migunani kanggo kula, lan weblog sampeyan apik banget. Aku mesthi bakal nuduhake
    URL iki karo kanca-kancaku. Mung menehi bookmark ing situs iki. Pariwara njaba

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.