Kepiye Upaya Pemasaran Luar Ruangan?

statistik pemasaran papan reklame

Kita asring ora nggatekake kesempatan pemasaran sing katon banget, mula ora bakal kliwat sedina tanpa dideleng. Pemasaran ruangan ing papan reklame minangka salah sawijining strategi. Kaya umume saluran pemasaran, ana strategi lan kesempatan tartamtu kanthi pemasaran papan iklan sing ora bisa diwenehake wong liya. Lan nyedhiyakake strategi sing apik, laba investasi malah bisa ngluwihi saluran pemasaran liyane.

Papan reklame bisa pengaruh banget kanggo bisnis ing kabeh industri. Ing infographic iki saka Signarama ing Toronto, pancen menarik yen diwaca manawa ing industri Telecom sing paling akeh pengaruh. Cathetan: Sampeyan uga hebat yen ana perusahaan tandha nyadari pengaruh infografis!

Signarama nyedhiyakake telung kunci sukses kanthi upaya pemasaran njaba omah:

  1. Lokasi Kanan - Temtokake target pasar, ngenali demografi target, lan fokus ing wilayah kanthi saturasi demografi sing paling gedhe.
  2. Pesen sing Tepat - Pesen sing katon banget lan ringkes banget kritis. Coba pesen kanthi digital kanggo nemokake sing duwe tarif konversi luwih gedhe sadurunge tuku pariwara ing njobo.
  3. Path kanggo Konversi - Ora bakal gagal, ora preduli karo saluran sing lagi dibahas, kita mesthi gumun karo pirang-pirang kampanye sing ditindakake sing ora bisa ditindakake kanthi bisa diukur. Pemasaran billboard saiki wis beda! Gabungke pesen unik ing lokasi sing unik karo kaca landas unik ing URL sing gampang didhelikake saka mesin telusuran.

Statistik Pemasaran Luar Ruangan lan Billboard

One comment

  1. 1

    Infographic sing apik tenan. Ing babagan pemasaran bisnis lokal, papan reklame lan media pariwara ing njaba bisa sukses. Para pamirsa kadang mbujuk tanpa sadar kanthi papan reklame sing katon sadawane interstate. Nanging, papan reklame - utawa media pariwara apa wae - mesthine bisa menehi pemikiran supaya bisa menehi respon!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.