Outbrain: Jalanake Lalu Lintas kanthi Rekomendasi Konten

rekomendasi konten outbrain

Kita wis nyoba sawetara layanan kanggo nampilake kiriman sing gegandhengan ing kaca kiriman siji ing Martech. Saiki kita lagi nyoba Outbrain lan aku kudu ujar manawa aku cukup kesengsem. Mangkene panjelasan babagan layanan:

Outbrain duwe ringkes Analytics paket sing nyedhiyakake data klik-tayang lan popularitas saben kiriman sing dikirim liwat sisteme. Kita nambahake feed supaya gampang - nanging uga nuduhake kiriman sing luwih populer. Kanggo tampilan ing situs iki, opsional menehi sumbangan klik apa wae saka blog menyang amal… pilihan sing apik banget sing dilacak ing platform Outbrain.

Mangkene dina parsial pertama nglakokake Outbrain:
outbrain

Sing paling penting, kita isi sing relevan ditampilake ing situs sing duwe pamirsa sing luwih akeh tinimbang sing ana… nanging aku arep mutusake apa anggaran saben dinane lan sepira dhuwit sing bakal dakbuwang saben klik. Yaiku trifecta… papan sing pas, wektu sing pas, lan rega sing pas. Aku ngarep-arep ndeleng kepiye Outbrain bisa entuk pamiarsa anyar Martech Zone!

Diinstal ing luwih saka 50,000 situs penerbit lan blog paling dhuwur, Outbrain minangka platform rekomendasi konten utama ing web. Platform kami terintegrasi ing ngisor artikel ing situs-situs penerbit premium sing paling akeh sing maca aktif nemokake konten anyar. Penempatan unik iki dideleng dening para pamiarsa minangka panyengkuyunge editorial, saengga kita bisa ngasilake pamirsa konsumen berkualitas tinggi sing ngidentifikasi awake dhewe kepengin dadi minat karo para pemasar

njaluk widget gratis kanggo miwiti nampilake konten sing relevan internal ing situs sampeyan saiki.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.