Napa Strategi Pemasaran Outbound Sampeyan Gagal

dodolan metu

Ana godaan kita ing industri pemasaran mlebu kanggo diskon marketing metu. Aku malah wis maca ing endi sawetara pemasar mlebu ujar manawa ora perlu pemasaran metu maneh. Terus terang, iku bunk. Saran sing apik banget kanggo bisnis sing pengin ditambahi menyang pasar anyar lan nyambung karo prospek sing ngerti bakal nggawe klien apik.

Yen sampeyan duwe merek kondhang (kaya blogger lan agensi media sosial), sampeyan ora perlu njupuk telpon lan telpon adhem. Tutur lan rujukan bisa uga cukup kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Nanging dudu kemewahan sing akeh perusahaan. Supaya bisa tuwuh lan ngatasi daya tarik, mayoritas perusahaan kudu nggabungake strategi pemasaran metu. Sanajan ngono, ana akeh profesional sing diarani sales sing menehi saran babagan kontak acak karo prospek sadurunge ditinggalake.

Umume strategi pemasaran njaba gagal amarga ora terus-terusan nyeluk klien sing ana ing firmographic key. Kita ngrembug babagan iki yaiku Bill Johnson - salah sawijining pendiri Jesubi, a alat otomatisasi prospek penjualan lan sponsor saka Martech.

Kekuwatan Ketekunan

Bagéyan saka sebab kenapa Bill dadi percaya banget marang ketekunan profesional lan kenapa dheweke nggawe Jesubi diwiwiti maneh nalika isih enom Aprimo. Keputusan digawe kanggo nelpon para pemasar nganti 12 kali luwih saka 10 nganti 12 minggu, nyoba njaluk telpon supaya bisa ngobrol. Amarga Aprimo target target tim pemasaran Fortune 500, mula akeh target wong sing kudu dituju.

Sampeyan uga angel banget entuk prospek kanggo njupuk telpon utawa ngasilake surat swara. Merrill lynch ana ing target target sing diduweni 21 jeneng pemasaran kanggo target ... saka CMO, menyang VP Pemasaran nganti Direktur Pemasaran Internet, lsp Direktur Pemasaran Klien Swasta pungkasane mangsuli telpon nalika nyoba kaping 9. Dheweke dadi target wong kaping 18. Dheweke nampa tawaran kanggo rapat, dadi prospek sing mantep, lan nggawe kontrak jutaan dolar. Yen dheweke mandheg nelpon sawise 6 upaya utawa mung nelpon 4 wong, kita ora bakal ngobrol karo dheweke.

Jesubi bubar nutup kesepakatan karo Xerox. Wakil wakil Bill ngundang VP Sales 10 kaping suwene 7 minggu. Dheweke bener-bener nggantungake dheweke ing upaya kaping 2 :). Dheweke terus nelpon lan nyoba kaping 10 dheweke bener-bener ujar manawa aku dudu wong sing pas, hubungi SVP Sales. Wakilku nelpon dheweke lan nyoba kaping 8 dheweke njupuk telpon, "Aku wong sing angel golek kepiye carane sampeyan nindakake?" Wakil Bill nerangake proses lan carane Jesubi mbantu. Xerox njaluk demo ing kono lan sawetara minggu mengko Jesubi duwe 50 kesepakatan pangguna.

Salah siji conto ing ndhuwur ora bakal ditutup liwat pemasaran inbound amarga prospek ora golek solusi. Ora bakal ana sing nanggapi voicemail. Ora ana sing bakal bisnis karo perusahaan kasebut yen repetisi mung diarani 6 kaping utawa liwat 4 kontak. Kekuwatan yaiku ngerti yen butuh terus-terusan lan ngerti apa sing kudu ana.

jesubi

Jesubi nggedhekake produktivitas sales kanthi laporan sing rinci lan pelacakan obrolan sing bisa ditindakake. Ngirit wektu lan adol luwih akeh nganggo layar telpon siji-klik, tindak lanjut otomatis, lan alat nglaporake sing kuat.

3 Komentar

  1. 1

    Thanks kaya biasane Doug, sepisanan kaya solusi otomasi sales sing luwih penting ditemokake, lan sing nomer loro kiriman sampeyan nyebabake obrolan apik babagan wiwitan lan komunitas lokal.

  2. 2

    Ana titik nyuda pengembalian. Karo klien B2B sing digarap, kita nemokake yen sawise 8 upaya penjangkauan telpon lan voicemail, tingkat bali utawa keterlibatan mudhun kanthi dramatis. Ketekunan pancen apik banget nganti sampeyan nuwuhake rasa nyusahake ing bokong, sing nyengsarakke pemahaman perusahaan lan merek kasebut. Mesthi wae ana pengecualian ing ngendi "pelatih" penjualan bakal munggah ing panggung lan ngomong babagan wakil penjualan ing njero 87 wong sing nyoba lan ngembangake dodol umure. Yaiku pangecualian. Yen ana sing nelpon aku kaping 12 nalika durung nanggapi, aku siyap ngluncurake rudal nuklir ing usahane. Penting, sampeyan kudu ngerti kapan kudu siyap lan nyelehake kontak ing program perawatan.

    Cheers,
    Brian Hansford
    Pemasaran Heinz
    @RemarkMarketing

  3. 3

    Pertama, aku seneng ngobrol ing telpon. Nopo nopo Amarga aku arang banget, lan iku kanthi desain. Yen aku ngobrol karo wong liya, biasane aku tuku utawa adol. Aku entuk rong selusin telpon saben wulan sing pengin dakkirim - 2 nganti 3 atus liyane (aku mriksa sistem VOIP saiki) yaiku BS sing dakkepengini. Kayane otomatisasi prospek penjualan bisa uga nambah angka kasebut. Ayo dadi terus terang - ora bakal cocog kanggo chap ing ujung garis liyane. Nopo nopo Amarga aku ora ngandel manawa ana wong sing bakal nelpon aku kanthi solusi sing durung dakwaca - lan yen regane wis dakwujudake. Pendekatan sing tertutup lan yakin ing babagan iki nggawe sawetara atribut saka wong sing tuku - Aku dadi adopsi awal sing tuku regane lan luwih milih saluran digital - malah sosial - kanggo riset lan nggawe solusi kanggo bisnis. .

    Dadi, intine ing kene yaiku ora preduli kaping pirang-pirang aku ditimbali karo sistem apa wae, dudu saluran sing disenengi - lan terus terang ora bakal bisa digunakake, masarakat wis nyoba. Iki ora ateges ora bisa digunakake kanggo wong liya, yen kasunyatane conto ing ndhuwur nuduhake yen bakal - nanging aku uga nuduhake manawa olahraga persona pembeli minangka puncak latihan segmentasi corong sing bisa entuk manfaat saka kabeh pemasar. Siji stroke ora bisa digunakake kanggo saben wong - lan ora ditemtokake miturut judhul kerja, ukuran perusahaan utawa uga tuku peran - gumantung saka kapribadhian. Apa solusine yaiku otomatisasi pemasaran, utawa automasi prospek penjualan ora ana sing bisa ngganti manawa sampeyan ngobrol karo sapa sing sampeyan guneman. Lan yen wis entuk telpon, obrolan bakal dadi luwih sugih.

    Justin Gray, CEO
    LeadMD
    @jgraymatter, @myleadmd

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.