Napa Strategi Pemasaran Outbound Sampeyan Gagal

dodolan metu

Ana godaan kita ing industri pemasaran mlebu kanggo diskon marketing metu. Aku malah wis maca ing endi sawetara pemasar mlebu ujar manawa ora perlu pemasaran metu maneh. Terus terang, iku bunk. Saran banget kanggo bisnis sing pengin dilebokake ing pasar anyar lan nyambung karo prospek sing ngerti bakal nggawe klien sing hebat.

Yen sampeyan duwe merek kondhang (kaya blogger lan agensi media sosial), sampeyan ora perlu njupuk telpon lan telpon adhem. Tutur lan rujukan bisa uga cukup kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Nanging dudu kemewahan sing akeh perusahaan. Supaya bisa tuwuh lan ngatasi daya tarik, mayoritas perusahaan kudu nggabungake strategi pemasaran metu. Sanajan ngono, ana akeh profesional sing diarani sales sing menehi saran babagan kontak acak karo prospek sadurunge ditinggalake.

Umume strategi pemasaran njaba gagal amarga ora terus-terusan nyeluk klien sing ana ing firmographic key. Kita ngrembug babagan iki yaiku Bill Johnson - salah sawijining pendiri Jesubi, a alat otomatisasi prospek penjualan lan sponsor saka Martech.

Kekuwatan Ketekunan

Bagéyan saka sebab kenapa Bill dadi percaya banget marang ketekunan profesional lan kenapa dheweke nggawe Jesubi diwiwiti maneh nalika isih enom Aprimo. Keputusan digawe kanggo nelpon para pemasar nganti 12 kali luwih saka 10 nganti 12 minggu, nyoba njaluk telpon supaya bisa ngobrol. Amarga Aprimo target target tim pemasaran Fortune 500, mula akeh target wong sing kudu dituju.

Sampeyan uga angel banget entuk prospek kanggo njupuk telpon utawa ngasilake surat swara. Merrill lynch ana ing target target sing diduweni 21 jeneng pemasaran kanggo target ... saka CMO, menyang VP Pemasaran nganti Direktur Pemasaran Internet, lsp Direktur Pemasaran Klien Swasta pungkasane mangsuli telpon nalika nyoba kaping 9. Dheweke dadi target wong kaping 18. Dheweke nampa tawaran kanggo rapat, dadi prospek sing mantep, lan nggawe kontrak jutaan dolar. Yen dheweke mandheg nelpon sawise 6 upaya utawa mung nelpon 4 wong, kita ora bakal ngobrol karo dheweke.

Jesubi bubar nutup kesepakatan karo Xerox. Wakil wakil Bill ngundang VP Sales 10 kaping suwene 7 minggu. Dheweke pancen nate nyoba nalika nyoba kaping 2 :). Dheweke terus nelpon lan nyoba kaping 10 dheweke bener-bener ujar manawa aku dudu wong sing pas, hubungi SVP Sales. Wakilku nelpon dheweke lan nyoba kaping 8 dheweke njupuk telpon, "Aku wong sing angel golek kepiye carane sampeyan nindakake?" Wakil Bill nerangake proses lan carane Jesubi mbantu. Xerox njaluk demo ing kono lan sawetara minggu mengko Jesubi duwe 50 kesepakatan pangguna.

Salah siji conto ing ndhuwur ora bakal ditutup liwat pemasaran inbound amarga prospek ora golek solusi. Ora bakal ana sing nanggapi voicemail. Ora ana sing bakal bisnis karo perusahaan kasebut yen repetisi mung diarani 6 kaping utawa liwat 4 kontak. Kekuwatan yaiku ngerti yen butuh terus-terusan lan ngerti apa sing kudu ana.

jesubi

Jesubi nggedhekake produktivitas sales kanthi laporan sing rinci lan pelacakan obrolan sing bisa ditindakake. Ngirit wektu lan adol luwih akeh nganggo layar telpon siji-klik, tindak lanjut otomatis, lan alat nglaporake sing kuat.

3 Komentar

  1. 1

    Thanks kaya biasane Doug, pisanan kaya solusi otomatisasi dodolan sing bisa ditemokake luwih akeh, lan nomer loro kiriman sampeyan nyebabake obrolan sing apik babagan wiwitan lan komunitas lokal.

  2. 2

    Ana titik nyuda bali. Kanthi klien B2B sing bisa digunakake, kita nemokake yen sawise 8 nyoba telpon lan surat swara, tingkat bali utawa keterlibatan mudhun banget. Ketekunan kabeh apik lan apik nganti sampeyan dadi nyeri sing ngganggu ing bokong, sing ngganggu persepsi perusahaan lan merek. Mesthi ana pangecualian ngendi sales "pelatih" bakal munggah ing tataran lan pirembagan bab sales rep nang sing digawe 87 usaha lan ngembangaken dodolan kang urip. Sing istiméwa. Yen ana wong sing nelpon kula kaping 12 nalika aku durung nanggapi, aku bakal siap ngluncurake rudal nuklir ing bisnise. Iku penting ngerti nalika kanggo lay mati lan sijine kontak ing program nurture.

    Cheers,
    Brian Hansford
    Pemasaran Heinz
    @RemarkMarketing

  3. 3

    Kaping pisanan, aku seneng ngomong ing telpon. Kenging punapa? Amarga aku iki arang banget, lan iku miturut rancangan. Yen aku ngomong karo wong, aku biasane tuku utawa ngedol barang. Aku njaluk mbokmenawa rong rolas telpon saben sasi sing aku arep kanggo njupuk - liyane 2 kanggo 3 atus (Aku dicenthang sistem VOIP kita mung saiki) iku BS sing aku ngremehake. Kayane otomasi prospek penjualan ngarep-arep nambah jumlah kasebut. Ayo dadi terus terang - sing ora bakal dadi tandha apik kanggo chap ing mburi liyane baris. Kenging punapa? Amarga aku ora ngandel yen ana sing bakal nelpon aku kanthi solusi sing durung dakdeleng - lan yen ana regane, aku wis tekan dheweke. Pendekatan sing ditutup, lan percaya diri iki sing nggawe sawetara atribut saka persona panukuku - aku minangka pangguna awal sing tuku regane lan luwih milih saluran digital - malah sosial - kanggo riset lan mbangun set solusi sing nyurung bisnisku. .

    Dadi, titik ing kene yaiku ora preduli kaping pirang-pirang aku ditelpon dening sistem apa wae, iku dudu saluran sing disenengi - lan terus terang ora bisa digunakake, wong wis nyoba. Iki ora ateges ora bakal bisa digunakake kanggo wong liya, yen conto ing ndhuwur nuduhake yen bakal - nanging aku uga nuduhake yen latihan persona panuku minangka latihan segmentasi corong sing paling apik sing kabeh pemasar bisa entuk manfaat. Siji stroke ora bisa kanggo saben wong - lan ora ditemtokake dening judhul proyek, ukuran perusahaan utawa malah tuku peran - iku gumantung ing pribadine. Apa solusi kasebut yaiku otomatisasi pemasaran, utawa otomatisasi prospek penjualan, ora ana pengganti kanggo ngerti sapa sing diajak guneman. Lan yen sampeyan njaluk dheweke ing telpon, obrolan bakal dadi luwih sugih.

    Justin Gray, CEO
    LeadMD
    @jgraymatter, @myleadmd

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.