Pati Prematur Pemasaran Outbound

Depositphotos 23620881 s

SBA ngramal yen 600,000 bisnis perusahaan anyar dilebokake saben taun. Ora akeh sing entuk manfaat saka jeneng merek kayata IBM utawa Coca Cola. Supaya bisa urip, dheweke kudu golek bisnis anyar.

Malah perusahaan utama kayata EMC, Cisco lan Hewlett Packard duwe tim gedhe kanggo prospek bisnis anyar ing basis sing wis diinstal uga calon pelanggan anyar. Tanpa proses prospek lan kriteria pangukuran sing ana gandhengane, saben repesine dhewe, sing ora efisien banget kaya proses sing nggunakake pengetahuan tim kanggo nggawe kabeh upaya prospek luwih apik karo saben kegiatan adol.

The marketing mlebu industri nggawe gangguan banget nalika dheweke milih alternatif sing murah kanggo pemasaran njaba. Pengalaman karo klien wis nuduhake bola-bali kombinasi saka loro kasebut.

  • Duwe efektif strategi pemasaran inbound bisa nyedhiyakake branding sing luwih apik lan nggawe kapercayan, visibilitas lan panguwasa perusahaan. Iki bisa nglumpukake calon calon prospektif ing media pencarian lan sosial, nglumpukake data prilaku, lan menehi tim utama sampeyan sing luwih ngerti nalika prospek pengin tuku.
  • Duwe efektif strategi pemasaran metu nyepetake strategi mlebu kanthi menehi sentuhan pribadi menyang timbal mlebu. Perwakilan sales outbound bisa nggawe hubungan karo prospek, ndidik, lan nanggapi kanthi efektif tumrap keberatan apa wae sing ana prospek.

Pemasaran metu duwe macem-macem kaluwihan… bisa direproduksi kanthi gampang, diuripake lan dipateni, utawa ditambah lan dikurangi kanggo ngatur permintaan. Sanajan mbutuhake investasi sing luwih dhuwur, asile kudu bisa diprediksi, cepet lan positif.

Tambah platform otomatisasi pemasaran kaya sponsor kita Tengen Ing Interaktif, a solusi manajemen proposal seneng TinderBox (uga sponsor kita), lan sampeyan bisa nambah efisiensi upaya metu kanthi nyata… nyuda wektu sing kudu ditindakake tim njaba kanggo tugas administratif. Enablement sales nutup kesenjangan efisiensi nalika pertemuan mlebu lan njaba.

4 Komentar

  1. 1

    Pemasaran njaba yaiku kepiye carane nggawe bisnis dadi luwih dhisik, lan aku uga wis nulungi para profesional finansial kanggo nggawe bisnise. Ora mung nelpon, nanging ngirim paket promo khusus. Bisa uga bisa digunakake kanggo kula lan ewu wong liya. Cukup sejatine, ana akeh gaweyan, nanging kombinasi njaba sing ditindakake karo kelas lan mlebu profesional bisa digunakake banget kanggo akeh bisnis.

  2. 4

    Pancen apik tenan Doug! Inbound bisa digunakake nalika sampeyan nyedhaki wong sing ngerti dheweke duwe masalah. Nanging umume wong ora ngerti yen dheweke duwe masalah nganti ndeleng alternatif kanggo negara saiki. Yaiku sing metu kanggo sampeyan. Ing bisnis kita, Facebook minangka cara sing luar biasa kanggo nindakake pemasaran metu. Kanthi FB, kita bisa gampang nargetake wong sing dadi kanca saka pelanggan sing ana utawa wong sing nuduhake karakteristik para pelanggan sing ana.

    Pos lan wawasan sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.