Kepiye Pemasaran Email Outbound Bisa Ndhukung Tujuan Marketing sampeyan

Email Outbound

Inbound marketing gedhe.

Sampeyan nggawe konten.

Sampeyan mbukak lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Sampeyan ngowahi sawetara lalu lintas kasebut lan adol produk lan layanan sampeyan.

Nanging ...

Kasunyatane yaiku luwih angel tinimbang sadurunge kanggo entuk asil Google kaca pisanan lan ngasilake lalu lintas organik.

marketing isi dadi kompetitif banget.

Jangkauan organik ing saluran media sosial terus mudhun.  

Dadi, yen sampeyan uga wis ngerteni manawa marketing inbound durung cukup, sampeyan kudu meksa ekstra kanggo entuk asil sing sampeyan goleki.

Lan ing kono marketing email metu.

Pemasaran Email Outbound

Pemasaran email metu yaiku babagan nggayuh dhaptar target wong sing bisa mbantu bisnis sampeyan.

Sampeyan dudu email sing adhem khas sampeyan supaya pesen sing padha dikirim menyang ewonan wong. Luwih canggih lan strategis tinimbang iku.

Kanthi taktik lan alat sing bener, pemasaran email metu bisa dadi efektif banget kanggo nambah visibilitas merek lan ngasilake prospek kanggo bisnis sampeyan.

Nggunakake alat, kayata OutreachPlus, sing dirancang khusus kanggo nggayuh email bakal ngidini sampeyan ngirim email sing dipersonalisasi banget menyang pamirsa cilik, nyiyapake urutan tindak lanjut, nglacak kabeh komunikasi karo prospek, ngukur asil kampanye, lan liya-liyane.

Dasbor OutreachPlus - Pemasaran email metu

Dashboard menehi ringkesan kinerja dhuwur

Mlebu kanggo Uji Coba Gratis OutreachPlus 14 Dina

Saiki, ayo goleki taktik sing paling efektif sing bisa digunakake kanggo pasar bisnis kanthi nggunakake alat jangkauan email.   

Mbangun tautan kanggo nambah lalu lintas.

Kampanye bangunan link bisa digunakake ing rong ngarep - mbantu sampeyan nggawe profil link macem-macem sing penting banget kanggo SEO, lan nggawe lalu lintas berkualitas tinggi menyang situs web sampeyan.

Nanging, kanggo entuk mupangat kasebut, sampeyan kudu golek kesempatan bangunan link sing relevan yaiku situs berwibawa lan profil dhuwur sing ana gandheng cenenge karo topik sampeyan lan banjur golek.

Ana akeh taktik bangunan link, nanging iki sawetara sing bisa digunakake kanthi apik:

  • Tautan gratis - Temokake artikel gratis ing situs sing gegandhengan lan link pertukaran.
  • Link sing rusak - Temokake tautan sing rusak ing situs otoritas dhuwur nggunakake alat kaya Ahrefs lan hubungi wong-wong mau kanggo menehi link pengganti.
  • Link kaca sumber - Temokake kaca sumber sing relevan lan tekan kanggo nawakake sumber kualitas sing bakal nambah regane lan cocog karo sumber daya liyane ing kaca kasebut.

Bangunan link bisa mbutuhake wektu, nanging migunani banget, mula sampeyan kudu diatur karo jangkauan sampeyan.

Amplikasi jangkauan konten sing paling apik.

Outreach email minangka cara sing wis kabukten, efektif banget kanggo nuntun lalu lintas lan keterlibatan kanggo konten sampeyan.

Sampeyan bisa nggayuh pengaruh ing industri, blog sing ana gandhengane, utawa malah mitra bisnis sing para pamirsa bisa uga kepengin dadi topik sampeyan. Anggere konten sampeyan regane larang banget, promosi liwat outreach bakal nggedhekake lan bisa nggawa prospek anyar kanggo bisnis sampeyan.

Cara liya, sampeyan kudu duwe strategi promosi sing apik kanggo konten sampeyan.

Pengaruh pengaruh kanggo nggawe merek sampeyan.

Pemasaran influencer bisa dadi efektif banget. Nyatane, siji laporan nemokake yen kanggo saben $ 1 sing sampeyan lakoni kanggo marketing influencer sampeyan entuk $ 6.50 maneh.

Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawe dhaptar pengaruh sing relevan karo ceruk lan kampanye sing sampeyan lakoni, duwe katrampilan supaya pamirsa bisa tumindak, lan cocog banget karo merek sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang golek pengaruh sing apik karo GroupHigh.

Sampeyan banjur bisa ngunggah dhaptar menyang alat jangkauan lan miwiti nggawe kampanye. Priksa manawa sampeyan nggawe pribadi email kanggo saben influencer kanthi individu supaya bisa nambah kasempatan nampa wangsulan.

Piranti pemasaran email njaba apik kanggo ngatur proses jangkauan, nanging migunani kanggo njaga driji ing pulsa hubungan karo para influencer nalika lagi tuwuh.

Nambah pajanan liwat penjangkauan media.

Outreach media minangka cara sing efektif kanggo ngasilake ekspos lan visibilitas merek sampeyan kudu tuwuh. Sebutake ing situs media otoritas menehi kredibilitas pihak katelu lan ngarahake lalu lintas langsung menyang situs web sampeyan.

Nanging… Sampeyan kudu target editor, wartawan, lan blogger sing bener, wong sing sejatine kasengsem karo crita sing sampeyan pasang. Lan iki bakal ngasilake pentinge dhaptar kontak sing ditargetake kanthi target.

Goleki wong sing wis nutupi crita sing padha nanging priksa manawa apa sing sampeyan ajak duwe sudut sing menarik lan unik.

Sampeyan bisa nggawe kampanye PR kanggo:

  • Promosi produk / fitur / layanan paling anyar
  • Gawe ide kanggo crita
  • Penawaran kanggo menehi wawasan kanggo artikel mbesuk

Amarga wartawan lan editor minangka wong sing sibuk banget, mesthine sampeyan kudu sabar lan ngirim email tindakake.

Duwe alat sing bisa ngotomatisasi proses tindak lanjut lan micu email sing dipersonalisasi adhedhasar tumindak panampa bakal luwih ngirit wektu. Kajaba iku, sampeyan ora bakal kelangan email utawa kontak media penting.

Takeaways

Pemasaran email metu (yaiku penjangkauan email) bisa nyengkuyung strategi inbound lan menehi kontribusi kanggo target pemasaran sampeyan kanthi umum.

Yen sampeyan durung nindakake, 4 taktik sing dibahas ing artikel iki minangka papan sing paling apik kanggo miwiti program penjangkauan. Cukup nganggo alat menjangkau kanggo otomatis, nyederhanakake, lan nyepetake proses lan sampeyan bakal siyap!

Mlebu kanggo Uji Coba Gratis OutreachPlus 14 Dina

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.