Rahasia Kita kanggo Optimisasi Mesin Telusuran

Mangkene conto khas statistik peringkat kanggo tembung kunci kompetitif kanggo salah sawijining klien:
rangking.png

Saben baris nggambarake tembung kunci, lan Y-Axis minangka peringkat sing direkam dening Laboratorium Panguwasa. Kurang saka 2 wulan, lan kita bakal nemokake ing kaca 1. Sajrone 6 wulan, kita bakal duwe pangkat sing apik kanggo dheweke. Kanthi luwih saka 20 klien, kita pancen ngerti apa sing dibutuhake supaya situs bisa ditingkat kanthi apik. Salah sawijining klien utama saiki rangking # 1 kanggo 3 istilah persaingan paling dhuwur ing industri, uga sawetara istilah liyane sing ana ing kaca 1 lan kanggo nambah.

SEO ing situs dudu rahasia. Iki sing ditindakake:

  • Gawe yakin Analytics wis diinstal kanthi bener lan kita entuk statistik sing apik babagan dhasar sing digunakake. Kita validasi tembung kunci sing nyopir lalu lintas sejatine relevan karo bisnis sing pengin ditindakake ing situs kasebut. Kita uga nyoba nggabungake konversi ngukur… kadang lalu lintas sing sampeyan lakoni ora mesthi nggawa dhuwit menyang bisnis sampeyan. Penting kanggo mbedakake kalorone.
  • Apa riset kunci nggunakake Adwords, Semrush lan SpyFu kanggo entuk wawasan babagan tembung kunci sing saiki dadi rangking, apa sing ora kita rangking, lan peringkat kompetisi. Iki bakal nyedhiyakake syarat sing bakal dituju. Kita target istilah sing wis duwe peringkat sing bisa dingerteni supaya bisa entuk peringkat sing luwih dhuwur… muga-muga peringkat # 1.
  • Priksa manawa situs kasebut hierarki disetel kanggo strategi tembung kunci lan panguwasa sing dikarepake supaya bisa digayuh. (conto: kategori produk sing pengin kita rangking kanthi apik dihubungake liwat navigasi situs utawa ditampilake ing tautan sing apik ing konten kaca ngarep). Sawise pangowahan algoritma Google paling anyar, kita nyurung klien supaya 'rata' metu ana situs, mula jembar tinimbang jero. Iki tegese kaca sekunder sing luwih akeh, nanging supaya kaca level katelu lan luwih saka minimal.
  • Priksa manawa situs kasebut duwe robot file, sitemaps, lan pangguna karo webmasters saka saben mesin telusuran utama supaya kita bisa ngawasi kepiye mesin telusuran nemokake lan ngindeks konten, uga nuduhake masalah.
  • Priksa manawa situs kasebut duwe kaca utawa blog duwe kiriman sing langsung ngomong menyang keywords utawa istilah sing sinonim (yen sampeyan nggoleki ing tembung kunci, goleki sisih ngisor kaca asil mesin telusuran kanggo nemokake istilah sinonim). Iki tegese nggunakake tembung kunci ing wiwitan judhul kaca, ing wiwitan meta deskripsi, ing judhul, ing wiwitan konten, lan ing konten kaca (ing tag sing kuwat utawa kandel).
  • Sawetara klien duwe hebat panguwasa (tegese Google nduweni peringkat dhuwur adhedhasar sejarah domain sing ana gandhengane karo istilah telusuran sing padha saingan). Wong liya ora duwe wewenang mula kita kudu nyurung strategi sing nambah wibawa. Iki bisa ditindakake kanthi njamin supaya bisa nyambung saka domain kunci liyane sing peringkat apik kanggo tembung kunci utawa segmen industri tartamtu. Iki mbutuhake ton kerja.
  • Pungkasan… kita priksa manawa dheweke terus entuk konversi. Kadhangkala mbutuhake teknik optimalisasi, ngrancang ajakan-tumindak, lan ngatur kaca dhasar. Nanging, kita ngerti manawa rangking lan lalu lintas ora ateges apa-apa yen sejatine ora nggawa dolar menyang garis bisnis.

Ngupaya blog tamu kanthi aktif, nerbitake rilis pers, komentar kanthi aktif utawa melu situs sosial sing ana gandhengane karo tembung kunci perlu. Iki ngendi panelusur lan media sosial wiwiti tumpang tindih. Promosi konten sampeyan dadi kunci ... ora mung kanggo nyopir lalu lintas nanging uga kanggo nyopir link bali menyang situs sampeyan.

Mesthi, kabeh iki mung saderma… nanging ora. Duwe alat sing bener, ngerti cara ngetrapake Analytics lan ngawasi tarif konversi, lan bisa ngerteni kabeh data - Analytics, webmaster, rangking, tembung kunci, lsp minangka tumindak sing angel. Klien mbayar kita supaya mung nindakake iku… lan kita uga ndhidhik proses kasebut.

Sawetara wong internal lan malah konsultan SEO liyane debat babagan taktik kita ... nanging angel dibantah nalika sampeyan # 1. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.