Super Bowl 2012, Versi 2!

Super Bowl Indianapolis

Kemajuan terus! Pat Coyle lan aku wis nggarap bakat gedhe (Tim lan Curtis) ing Innovative kanggo nambah situs web sing ditrapake kanggo tawaran Super Bowl 2012 ing kene ing Indianapolis.

Super Bowl 2012 - Versi 2

Panitia Super Bowl dipimpin dening Mark Miles, Presiden Kemitraan Perusahaan Indiana Tengah. Mark wis nindakake tugas sing luar biasa, kanthi gampang nggunakake teknologi web kanggo menehi informasi lan njaluk dhukungan saka komunitas kasebut. 'Versi' situs web iki nggambarake target - saiki duwe fitur ing ngisor iki:

  • Video ditampilake ing pamuter banjur diowahi kanggo digunakake youtube supaya kita bisa dadi virus! Priksa manawa sampeyan nuduhake bangga lan nampilake video ing blog!
  • Mark darmabakti kanggo nuntut tanggung jawab kanthi transparan - mula kita kudu panitia nggunakake blogging kanggo nyedhiyakake update komunitas babagan apa sing ditindakake tim lan carane bisa mbantu. Piranti Lunak Compendium wis maju kanggo ndhukung pamindhahan lan nyedhiyakake akun kanggo nggunakake seni kasebut aplikasi blogging perusahaan!
  • Obrolan saka sak web lagi digoleki lan ditampilake ing kaca ngarep supaya sampeyan bisa melu! Penting, yen kita nyedhiyakake sarana kanggo komunitas supaya bisa ngobrol, bisa uga positif utawa ora. Panitia kasebut ora mung darmabakti kanggo entuk Super Bowl, nanging padha pengin input komunitas babagan cara nggawe Super Bowl sing paling apik.
  • Nggunakake Yahoo! Pipa, aku nggawe rencana kompleks sing ngasilake lan nyaring artikel paling anyar saka mitra warta lan media lokal nalika nulis babagan Superbowl 2012. Iki supaya kita uga bisa nyedhiyani warta luwih dawa lan nuduhake dhukungan media lokal kanggo bid kasebut uga!
  • TargetTrget uga wis nulungi panitia lan menehi Akun supaya kita bakal nyingkirake Tandha News lan Newsletter! Kita bakal luwih becik nggabungake feed lan blog menyang email nggunakake ExactTarget's API

Kabeh iki sawise 8PM lan ing akhir minggu! Cukup kanggo bosen wong lanang - nanging iki kesempatan sing penting banget kanggo mati!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.