Adhuh Verizon

Depositphotos 27693405 s

Aku ora duwe simpati kanggo Verizon.

Awal taun iki aku miwiti akun karo Verizon lan perusahaan aku mbayar maneh kanggo tuku telpon model 6700 PDA. Sebagéyan alesan aku tuku telpon iki yaiku nyambung laptop lan telpon liwat USB kanggo akses Internet nalika isih ana ing dalan. Aku takon apa telpon bisa nindakake, jarene ya. Nanging, dheweke ora nyatane yen mbutuhake biaya tambahan saben wulan luwih saka panggunaan internet tanpa wates.

Saiki aku wis tetep kontrak lan aku isih duwe akun liyane liwat operator liyane kanggo akses internet.

Per Verizon.com: Tujuane dadi merek komunikasi sing paling dihormati kanthi janji lan janji kanggo para pelanggan, komunitas, pemegang saham, lan karyawan. Komitmen lan Nilai Verizon, sing ditampilake ing sampul ndhuwur Code of Conduct kita, nyoroti komitmen kasebut.

Ummm… iku tujuan sing apik kanggo nduwe, nanging aku ora yakin tenan Panjenengan tujuan Mangkene conto liyane babagan masalah Verizon sing sedhih:

Pancen nglarani banget ngrungokake kabeh telpon iki. Mungkin yen Verizon mandheg nyoba nikel lan repes (utawa 0.002 sen), kita ora bakal dadi pelanggan sing ora puas.

Napa ora mung mbusak Code of Conduct saka kaca ngarep, Verizon? Iku mung boroske papan!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Dheweke mesthi yakin manawa verizon bakal ngisi 002 sen (luwih saka 1000 kali kurang saka 1 sen !!) saben kilobyte sing digunakake. Iku jelas salah ketik utawa liya-liyane. Aku ora percaya yen sejatine nyoba dikreditake nganggo skema .002 sen. Saliyane, agen konyol ora nentang dheweke adhedhasar argumenku. Dheweke nggulung .002 dolar lan .002 sen ing kranjang sing padha.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.