Kepiye Teknologi OTT Nggawe TV Sampeyan

Video Panjaluk

Yen sampeyan wis nate nonton seri TV ing Hulu utawa nonton film ing Netflix, mula sampeyan wis nggunakake over-the-top isi lan bisa uga durung sadhar. Biasane diarani minangka OTT ing komunitas siaran lan teknologi, jinis konten iki nyuda panyedhiya TV kabel tradisional lan nggunakake Internet minangka kendaraan kanggo streaming konten kaya episode paling anyar Stranger Things utawa ing omahku, iku Abbey Downton.

Ora mung teknologi OTT, para pamirso nonton acara lan film kanthi ngeklik tombol, nanging uga menehi kamardikan supaya bisa nindakake miturut syarat-syarat dhewe-dhewe. Coba pikirake sedhela. Kaping pirang-pirang kali sampeyan kudu metu saka rencana amarga ora ana cara sampeyan ora kejawab pungkasan musim acara TV favorit sampeyan?

Wangsulane bisa uga sadurunge VCRs lan DVR dikenalake - sing nyoba dakkandhakake yaiku cara nggunakake media wis owah sacara dramatis. Teknologi OTT wis ngeculake watesan antarane panyedhiya konten lan pangguna nalika isih menehi akses menyang konsumen menyang program hiburan sing dikarepake saka studio film lan TV gedhe. Uga, apa aku sebutake umume gratis komersial?

Sadurunge nggawe konten OTT - referensi kaping pisanan sing dingerteni yaiku ing buku 2008 Pambuka Mesin Telusuran Video dening David C. Ribbon lan Zhu Liu, kabiasaan TV pamirso umume tetep padha wiwit pirang-pirang taun. Singkat, sampeyan tuku televisi, mbayar perusahaan kabel kanggo akses menyang bundel saluran, lan voila, sampeyan duwe sumber hiburan ing wayah sore. Nanging, samubarang wis owah banget amarga akeh konsumen sing nglereni kabel lan panjaluk sing ditindakake perusahaan kabel kasebut. Miturut 2017

Miturut 2017 survey sing ditindakake dening Leichtman Research Group, Inc., 64% saka 1,211 rumah tangga sing disurvei ujar manawa nggunakake layanan kaya Netflix, Amazon Prime, Hulu, utawa video sing dikarepake. Uga ditemokake manawa 54% responden ujar manawa dheweke rutin ngakses Netflix ing omah, meh tikel tikel (28 persen) sing bali ing 2011. Nyatane, ing Q1 2017, Netflix duwe 98.75 yuta pelanggan streaming ing saindenging jagad. (Mangkene keren rata-rata nuduhake lintasan dominasi jagad.)

Lan nalika OTT nyumurupi popularitas gedhe ing antarane rumah tangga ing saindenging jagad, sawijining bidang khusus sing aku wis ngerteni manawa dheweke entuk daya tarik substansial yaiku ing komunitas bisnis. Sajrone setaun kepungkur, aku wis ndeleng sawetara organisasi nggunakake teknologi OTT minangka cara kanggo nampilake informasi dhewe utawa ngakses wong liya kanthi cepet. Kapabilitas iki penting banget ing kalangan eksekutif sing sibuk sing mbutuhake informasi paling anyar apa wae ing wektu kasebut.

Salah sawijining conto utama yaiku TV C-Suite, sing ditayangke acara TVku C-Suite karo Jeffrey Hayzlett. Awal taun iki, saluran bisnis sing dikarepake nggawe kemitraan karo ReachMeTV, "jaringan hiburan multi-saluran lan platform distribusi global," kanggo streaming acara ing televisi ing 50 bandara paling gedhe ing Amerika Serikat lan luwih saka 1 yuta hotel ing saindenging negara. Seneng banget ndeleng programku entuk visibilitas tambahan, utamane karo target target sing pengin dakgayuh.

Miturut pendapat saya, bandara lan hotel pancen jelas sawetara papan sing paling apik kanggo narik perhatian para turis sing ora bisa dipisahake sing asring mung turu nalika awan nalika ngenteni pesawat utawa santai ing lobi hotel (njupuk saka wong liya sing ngerti kabeh iki).

Sadurunge, yen eksekutif bisnis pengin nonton acara bisnis apa wae, dheweke kudu nindakake "cara kuno" kanggo ndeleng ing wektu tartamtu. Nanging kanthi ngenalake teknologi OTT, dheweke bisa ngakses program sing cocog karo kaprigelan ing timeline dhewe.

Aku yakin manawa teknologi OTT bakal terus maju nganti mbesuk dadi masarakat sing luwih maju kanthi digital. Tuwuhing iki bakal ndadekake bisnis lan konsumen bisa sesambungan ing skala global tanpa alangan sing wis suwe banget kita wenehake panyedhiya kabel. Amarga panjaluk kanggo akses cepet menyang program hiburan lan hiburan saya mundhak, bakal bisa ndeleng manawa teknologi OTT bakal nggawa kita. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku bakal nyetel kanggo ngerteni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.