Sumber Lalu Lintas Liyane ing Google Analytics?

Google Analytics

Minggu iki ing papan kerja, salah sawijining klien takon apa sumber lalu lintas "liyane" ing Google Analytics (GA). Sumber Lalu Lintas Google

Ora ana detail banget ing antarmuka nyata kanggo Google Analytics, mula sampeyan kudu golek. Sumber lalu lintas uga dikenal minangka medium ing GA. Aku sawetara digging lan nemokake manawa Google Analytics njupuk medium kanthi otomatis kanggo sawetara medium liyane, sing paling misuwur email.

Kabeh Sumber Lalu LintasKanggo nemokake dhaptar media liyane, sampeyan kudu ngeklik Sumber Lalu Lintas> Kabeh Sumber Lalu Lintas. Iki bakal nyedhiyakake dhaptar kabeh sumber lalu lintas uga media. Kabeh Sumber Lalu Lintas: Filter SedhengAna dropdown sing bisa nyaring menyang media nyata uga kanggo nuduhake kabeh sumber lalu lintas liyane.
.

Iki bisa dadi alat sing migunani banget. Yen sampeyan nggunakake marketing email kanggo ngasilake lalu lintas menyang situs web sampeyan, sampeyan bisa ngukur kinerja sampeyan kanthi nambahake querystring sing nemtokake medium:

http://martech.zone?utm_ Medium = email

Ana sawetara paramèter sing kasedhiya yen sampeyan pengin ngukur kampanye sampeyan.

13 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku weruh iki nanging ora nate dipikirake. Nanging tip sing apik. Aku rencana duwe kemah email supaya kode iki bakal migunani.

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Infact ana akeh sing kudu dingerteni ing Sumber Lalu Lintas iki. Kita bisa nggunakake segmen kanggo mbedakake lalu lintas Organik lan anorganik sing teka saka mesin telusuran sing saiki kasedhiya. Infeksi luwih akeh saka GA!

  6. 6
  7. 7

    Hei Doug - matur nuwun kanggo kiriman kasebut. Aku wis ngelingi "Liyane" iki saya suwe saya suwe lan saiki ngerti apa sing kedadeyan.

    -Kelas

  8. 9

    nanging apa ana cara kanggo ngetutake link ing google analytics menyang sumber lalu lintas. Aku entuk akeh kunjungan saka sumber lalu lintas nanging aku ora ngerti lan ora bisa nemokake ing web?

    • 10

      Ya, sampeyan sejatine bisa nanging rada lara. Sampeyan kudu ngeklik saben domain sumber rujukan kanthi mandhiri banjur sampeyan bakal bisa ndeleng dalan lengkap saka rujukan kasebut. Ditempelake minangka gambar layar (kanthi tata letak GA anyar).

  9. 11

    Aku entuk 50% lalu lintas langsung dina iki… gunggunge udakara 200-300 hits saben dinane. 02% hit langsung anyar, lan tingkat bouncing udakara 60% - 70%… Apa normal? Apa sababe? Lan apa tingkat bouncing sampeyan?

    • 12

      Aku ngira 50% lalu lintas langsung minangka stat sing hebat bebarengan karo tingkat bouncing sing sampeyan jelasake. Nalika situs sampeyan dadi populer - utamane karo telusuran lan sosial - sampeyan bakal nemokake statistik sing luwih dhuwur babagan referensi lan lalu lintas telusuran, lan tarif bouncing sing luwih dhuwur!

      Aku sejatine ora ngukur siji situs menyang situs liyane… Aku tren sing luwih lawas kanthi tren sing luwih anyar supaya bisa maju. Matur nuwun kanggo nuduhake Namanyay!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.