Apple njupuk cathetan saka Microsoft?

Kayane saben minggu aku ndownload update layanan liyane kanggo Vista. Paling anyar, Vista duwe Paket Layanan ing dina sing padha karo Apple nganyari 10.5.3 kanggo OS X Leopard. Wiwit nganyari Leopard, aku ngalami pirang-pirang masalah nganggo browser… yaiku Safari utawa Firefox.

Dina iki aku mutusake instal maneh Safari kanggo ndeleng apa aku bisa ndandani iki sapisan. Nalika miwiti instalasi, aku bakal nemoni:
safari1052

Dadi, dheweke nindakake upgrade nanging ora nganyarke instal Safari supaya bisa ngidini? Oh, apel, mbok manawa sampeyan isih cilik. Sing ironis yaiku aku nggunakake Firefox ing Paralel ing MacBookPro iki supaya saiki cepet-cepet surfing.

2 Komentar

  1. 1

    Aku wis masalah padha. Ayo kula ngerti yen sampeyan njaluk fix kanggo!

    Ora perlu dicritakake, akhir-akhir iki aku wis kerep nggunakake pc. Aku pancene mung digunakake Mac kanggo apa iku apik kanggo tho… tujuan desain.

    • 2

      Bryan,

      Aku nemokake siji aplikasi sing katon konflik lan yaiku Orbicule kang Undercover. Aku nulis dhukungan lan mbusak aplikasi kasebut lan aku katon luwih apik. Ala banget, aku seneng keamanan sing diwenehake dening aplikasi kasebut. Aku takon wong-wong mau kanggo nulis kula nalika padha njaluk iki tetep.

      Aku isih mikir sing bisa dadi sawetara masalah liyane, nanging iki sing utama.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.