Apple njupuk cathetan saka Microsoft?

Kayane saben minggu aku ndownload update layanan liyane kanggo Vista. Paling anyar, Vista duwe Paket Layanan ing dina sing padha karo Apple nganyari 10.5.3 kanggo OS X Leopard. Wiwit nganyari Leopard, aku ngalami pirang-pirang masalah nggunakake browser… yaiku Safari utawa Firefox.

Dina iki aku mutusake instal maneh Safari kanggo ndeleng apa aku bisa ndandani iki sapisan. Nalika miwiti instalasi, aku bakal nemoni:
safari1052

Dadi, dheweke nindakake upgrade nanging ora nganyarakake nganyari Safari supaya bisa ngidini? Oh, apel, mbok sampeyan kudu tetep cilik. Sing ironis yaiku aku nggunakake Firefox ing Paralel ing MacBookPro iki supaya saiki cepet-cepet surfing.

2 Komentar

  1. 1

    Aku duwe masalah sing padha. Ayo kula ngerti yen sampeyan entuk solusi!

    Ora perlu dicritakake, aku wis nggunakake pc akhir-akhir iki. Aku pancen mung nggunakake Mac kanggo sing paling apik… tujuan desain.

    • 2

      Bryan,

      Aku nemokake salah sawijining aplikasi sing kayane konflik lan mula Nyamarake Orbicule. Aku nulis dhukungan lan mbusak aplikasi kasebut lan kayane luwih apik. Ala banget, aku seneng keamanan sing diwenehake aplikasi kasebut. Aku njaluk dheweke nulis aku yen wis rampung.

      Aku isih mikir bisa uga sawetara masalah, nanging iki sing dadi masalah utama.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.