OSX Bug: Nyilikake Gambar menyang 16 Terabyte?

mac tb

Iki bug sing apik banget (lan konyol) sing dakalami saiki. Aku pengin ngowahi ukuran gambar kanthi nggunakake pratinjau saka jembaré 140px nganti 100px. Pratinjau ora bakal disimpen nalika klik OK. Aku ngira wis ngerti - delengen Ukuran Hasil.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.