Oribi: Analisis Pemasaran Tanpa Kode Kanthi Wangsulan sing Sampeyan Perlu Ngembangake Bisnis

Dasbor Oribi Analytics

Keluhan sing terus dakwartakake kanthi keras ing industri yaiku anane analisa elek kanggo perusahaan rata-rata. Analytics umume mbuwang data, mesin pitakon, kanthi sawetara grafik sing apik. Umume perusahaan melu skrip analitik lan banjur ora ngerti apa sing digoleki utawa tindakan sing kudu ditindakake adhedhasar data. Sejatine dikandhani:

Analytics yaiku a Mesin Pitakon… Dudu Mesin Wangsulan

Minangka conto cilik, aku nulungi klien sing entuk laporan otomatis otomatis saka agensi sah sing mbayar ewonan dolar saben wulan. Nalika nggoleki kanthi jero laporan, aku weruh manawa laporan kasebut ora pernah disaring menyang wilayah geografis bisnis - sing diwatesi.

Dadi, bayangake separo pengunjung sing kebangkrutan lan maca situs web sampeyan sing ora nate bisnis… nyuda tingkat bouncing lan keterlibatan sampeyan ... lan menehi motivasi supaya sampeyan nggawe keputusan desain lan konten sing regane atusan ewu dolar perusahaan. Sawise nyaring data, meh kabeh metrik diganti kanthi dramatis - saéngga bisa nambah upaya pemasaran digital kanthi signifikan.

Nalika sampeyan mikir babagan lelungan pengunjung, prospek, lan pelanggan liwat situs sampeyan… apa sebabe biaya kesempatan ora ngerti analytics lan nggawe pangowahan sing bisa ditindakake adhedhasar prilaku prospek nyata sing dikunjungi?

Nalika aku wong gila lan seneng banget karo Google Analytics, aku yakin dheweke wis ngrusak industri kita kanthi nggawe free alat Akeh bisnis moyoki ide mbayar analitik ... sanajan kelangan jutaan dolar amarga ora bisa nggunakake kanthi lengkap! Ketik Oribi!

Ana watesan Google Analytics liyane sing ora asring kita gunakake… lan platform Google lan Media Sosial ora bisa main bareng. Kasunyatane, kanthi suwalike, dheweke nolak ngirim data ing saben liyane. Asile, nyoba nemtokake pengaruh media sosial lan ngubungake promosi lan promosi sosial sampeyan menyang konversi pancen angel banget.

Oribi: Analytics Marketing jawaban Mesin!

Oribi nawakake solusi apik tenan karo pelacakan acara tanpa kode, wawasan sing bisa ditindakake, corong cerdas, korélasi acara, lelungan pengunjung siji, laporan kustom, atribusi pemasaran lengkap, analisis kinerja saluran, lan liya-liyane.

kanthi Oribi, para pemasar ora kudu ngenteni nyaring lan nganalisis analytics, dheweke bisa:

  • Tambah konversi.
  • Mbangun corong, lacak prilaku pengunjung, analisa konversi, lan liya-liyane tanpa mbutuhake kode.
  • Gawe laporan sing apik banget sajrone sawetara menit.
  • Optimalake kampanye Google lan Facebook.

Tur Produk Oribi

Mangkene tur produk sing luwih rinci Oribi lan kabeh sing ditawakake para pemasar lan bisnis sing ngarep-arep bisa ngupayakake upaya pemasaran digital - saka situs web nganti saluran sosial - kanggo tuwuh lan konversi.

Sekilas, iki sawetara fitur lan mupangate Oribi sing apik:

  • Funnels - Mbangun corong kanthi gampang. Saben langkah ing corong bisa uga ana acara, klik tombol, kunjungan kaca, pengajuan formulir, utawa acara khusus. Sampeyan bisa nyaring kanthi paramèter sing beda lan uga gampang nggawe corong lintas domain.

Laporan Corong Tuku Oribi

  • Korelasi Acara - Apa maca blog nambah jumlah pendaftaran? Apa pengunjung sing ndeleng kaca rega luwih bisa ngonversi? Korelasi Acara mbantu sampeyan nemokake wangsulan.

Analytics Korélasi Acara Oribi

  • Perjalanan Pengunjung - Bagean iki minangka indeks pengunjung; gunakake kanggo nggoleki lelungan sing menarik uga pola tartamtu. Ngurutake standar yaiku dening Last Seen - pengunjung ing ndhuwur dhaptar yaiku sing lagi ana ing situs sampeyan utawa pengunjung paling anyar.

  • Analytics Perjalanan Pelanggan Oribi
  • Analytics Pengunjung Oribi
  • agregator lelungan pengunjung oribi

  • ecommerce - Yen sampeyan adol langsung online, Oribi nawakake pelaporan fantastis sing khusus kanggo corong tuku lan promosi.

  • Promosi E-commerce Oribi
  • Konversi Oribi lan Analytics Codeless Ecommerce

  • Plugin WordPress lan WooCommerce - Oribi wis nggawe plugin WordPress lan WooCommerce sing sederhana kanggo masang skrip sampeyan tanpa kudu nyunting template.

Plugin Analytics Oribi WordPress lan WooCommerce

  • Integrasi Email Pengunjung - ganti pengunjung anonim dadi pengunjung sing dikenal yen sampeyan nglumpukake alamat email liwat formulir kaca kebangkrutan utawa formulir langganan. Oribi duwe fitur kanggo nyetel alamat email pengunjung sanalika dikirim supaya sampeyan bisa ngerti kanthi gampang.

Apa sampeyan bisnis sing pengin ngarahake luwih akeh situs web, agensi pemasaran sing pengin nyedhiyakake pelaporan lan kinerja sing luwih apik kanggo klien, utawa situs e-commerce sing pengin nambah tarif konversi - Oribi wis kabeh jawaban sampeyan butuh.

Mlebu Kanggo Akun Oribi Gratis!

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Oribi lan sampeyan bisa nggunakake kode diskon martechzone kanggo diskon 5% tambahan yen sampeyan arep tuku lengganan (disaranake banget)!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.