Aja Bet Kabeh ing Strategi Organik

nang kabeh

Obrolan apik karo salah sawijining klien ing akhir minggu sing asring mriksa lan njaluk saran babagan situs iki, Analytics, lan pitakon liyane babagan strategi pemasaran inbound. Aku seneng banget sejatine wis melu, akeh pelanggan sing ora ... nanging kadang-kadang upaya kanggo nanggapi lan njlentrehake sebab-sebab sing ditindakake nyebabake kita kerja sejatine.

Siji komentar utama yaiku mung biaya is strategi pertumbuhan organik sing ditindakake kanthi online. Nalika aku seneng kasunyatan manawa kita tanggung jawab kanggo perkara kasebut, mula ora wedi yen aku mung strategi sing diinvestasikan. Aku asring ngandhani wong-wong sing nggawe kehadiran online organik kayata nggawe toko, restoran utawa kantor. Toko kasebut kudu dununge ing tengah (telusuran lan sosial), kudu narik kawigaten para pengunjung (desain lan olahpesen) sing tepat lan kudu ngonversi prospek dadi klien (panggilan kanggo tumindak lan kaca kebangkrutan).

Nanging yen sampeyan nggawe toko sing apik, temokake lokasi kanthi apik, lan bisa ngonversi pengunjung dadi pelanggan… makarya durung rampung:

  • Sampeyan isih kudu aktif promosi toko sampeyan. Aku ora preduli karo sampeyan, penting supaya sampeyan metu lan meksa daging, nggawe pandhuan, lan narik kawigaten wong liya ing komunitas kasebut. Toko sing apik ing lokasi sing apik karo wong lan produk sing apik isih butuh promosi saka wektu. Minangka pamilik bisnis, sampeyan ora bisa lungguh lan ngenteni bisnis teka, sampeyan kudu nggoleki nalika ngenteni strategi pemasaran online bisa berkembang.
  • Strategi organik kaya tembung cangkem bisa nambah bisnis sampeyan, nanging ora kaya kecepetan sing dibutuhake! WOM minangka strategi sing apik lan biasane ngasilake kualitas dhuwur. Nanging pandhuan kasebut butuh wektu - dadi sampeyan bisa uga kudu menehi insentif tambahan supaya bisa ngasilake lalu lintas luwih cepet. Utawa sampeyan mung kudu tuku lalu lintas liwat bayar per klik, sponsor lan uga pariwara spanduk. Pancen larang, nanging bisa ndadekake luwih akeh lalu lintas.
  • Wutah organik mbutuhake wektu. Strategi pemasaran online sing apik bisa nggawe relevan lan otoritas sekaligus. Nalika sampeyan mbayar tagihan pemasaran, tren munggah ora mesthi nglipur nalika ana tagihan sing luwih akeh tinimbang penghasilan ... nanging sampeyan kudu ndeleng slope lan tren munggah lan ndeleng taun suwene, 2 taun lan 5 taun metu Akeh bisnis sing nandur modal kanthi online lan ngarep-arep bakal duwe kabeh bisnis sing dibutuhake sajrone 60 nganti 90 dina sabanjure. Asring ora ngono.

Aja totoan kabeh babagan pertumbuhan organik. Utawa… yen sampeyan nindakake, priksa manawa sampeyan kudu menehi wektu lan sumber daya kanggo mbantu promosi lan promosi babagan strategi pemasaran online. Sampeyan ora bisa mbuwang akeh dhuwit menyang situs web sing apik lan konten sing apik lan ngarepake asil sing apik - ana liyane sing kudu ditindakake. Panjalukku kanggo klien iki yaiku supaya padha ngupayakake aktifitas supaya bisa ngontrol, ora bisa narik kawigatene. Dheweke wis masrahake strategi marang kita… lan ing jejere klien, ora ana sing pengin sukses luwih saka sing kita lakoni!

One comment

  1. 1

    Rencana pemasaran kudu dibunderaké kanthi becik. Strategi pertumbuhan organik kanthi online iku penting, nanging bakal bisa digunakake ing jangka panjang nalika diiringi upaya pemasaran liyane. Sampeyan ora bakal nate nyelehake endhog ing sak kranjang amarga konsumen bisa sesambungan karo merek sampeyan ing macem-macem titik tutul.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.