Content MarketingInfografis PemasaranTelusuri Marketing

Apa sing diarani Organic SEO?

Yen sampeyan pengin ngerti optimalisasi mesin telusuran, sampeyan kudu mandheg ngrungokake wong-wong sing ana ing industri sing pengin entuk bathi lan mung menehi saran saka Google. Mangkene paragraf sing apik saka Pandhuan Starter Optimisasi Mesin Telusuran:

Sanajan judhul pandhuan iki ngemot tembung "mesin telusuran", kita pengin ujar manawa sampeyan kudu nggawe keputusan optimasi luwih dhisik lan paling penting kanggo sing paling apik kanggo pengunjung situs sampeyan. Dheweke dadi konsumen utama konten sampeyan lan nggunakake mesin telusuran kanggo nemokake karya sampeyan. Fokus banget kanggo ngapiki tartamtu kanggo entuk peringkat ing asil organik mesin telusuran bisa uga ora ngasilake asil sing dikarepake. Optimisasi mesin telusuran yaiku babagan sikil sing paling apik ing situs nalika visibilitas ing mesin telusuran, nanging konsumen utama sampeyan pangguna, dudu mesin telusuran.

Google duwe saran sing kuat ing nyewa konsultan SEO sabanjureuga Saran kula kanggo klien cukup gampang… gunakake platform kanthi alat sing wis diaktifake Google, banjur bangun, bareng lan promosiake konten kasebut liwat strategi pemasaran sing apik. Iki infographic saka SEO Sherpa nggambarake strategi kanthi apik.

Siji cathetan babagan iki, infographic menehi peringatan babagan konten duplikat. Isi duplikat bisa dadi masalah yen sampeyan ora nggunakake tautan kanonik kanggo meksa otoritas menyang artikel asli, nanging Google ora bakal ngukum.

apa-organik-seo

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

6 Komentar

  1. Matur nuwun kanggo nuduhake infografis Douglas! Mung ngringkes apa sing dibutuhake babagan dhasar SEO Organik.

  2. Douglas, aku seneng banget babagan ora manipulasi mesin telusuran. Nggawe konten sing apik kaya sing dituduhake infografis sampeyan yaiku babagan nindakake pakaryan kanggo nggawe konten sing migunani sing nggawe Google seneng, nanging sing luwih penting sing nggawe pembaca seneng. Pungkasane babagan sing maca. Dheweke seneng lan entuk regane, dheweke bali lan ngrujuk kanca-kancane. Akeh banget pemasar saiki ngajar strategi cepet sing ora duwe daya tetep. Info apik. Matur nuwun kanggo nuduhake.

    1. Langsung ing @disqus_3MEg2e280Z:disqus! Peringkat ing panelusuran minangka dolanan jangka panjang lan produk saka marketing konten. Ana sawetara (yen ana) taktik cepet sing ngasilake asil SEO langgeng ing web semantik.

  3. postingan sing apik banget.. tenan, mung SEO organik sing kudu dituruti amarga SEO Diproduksi bakal nggawa sampeyan sukses jangka pendek nanging ora bakal suwe. SEO organik nggawa sampeyan asil sing luwih dawa.

  4. Mbangun situs web tanpa isi keyboard lan konten tipis - iki SEO organik? Iki anyar kanggo kita lan iki informasi apik! Sadawane, akeh sing wis nggawe SEO lan iki minangka awakening, utamane sing organik kudu digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web