Apa Pangkat Organik Sampeyan Penting?

Depositphoto 20583963 m

Wayahe aku ruffle sawetara SEO wulu maneh! Dina iki aku mutusake ngunduh statistik saka Google Search Console lan pancen nindakake lalu lintas sing digoleki saka telusuran organik. Martech Zone rangking banget ing pirang-pirang tembung kunci kanthi puluhan rangking # 1 ing tembung kunci sing kompetitif lan volume dhuwur. Kita kabeh ngerti manawa pangkat luwih dhuwur, tingkat klik-tayang luwih dhuwur ing kaca asil mesin telusuran. Nanging apa perkara kasebut dadi gambaran sing luwih gedhe?

Aja diskon lalu lintas telusuran organik saka tembung kunci sing ora sampeyan rangking utawa volume telusuran sing sithik. Ing kita blog pemasaran, 72% lalu lintas organik teka saka entri sing ora malah ing kaca 1! Luwih apik maneh yaiku entuk lalu lintas luwih saka rangking 8 tinimbang peringkat 1!

Aku rumangsa yen iki nyenyamah fitnah, nanging sampeyan pancen kudu mikir babagan iki nalika ndeleng strategi pemasaran konten. Apa luwih penting kanggo nandur modal ing peringkat kanthi volume dhuwur, tembung kunci sing kompetitif? Iki bisa uga tepat waktu lan larang. Utawa, apa sampeyan bisa nandur modal wektu kanggo nyedhiyakake macem-macem konten ing tembung kunci buntut sing luwih dawa sing ora kompetitif nanging cocog banget karo organisasi sampeyan?

Jujur, kita wis milih sing terakhir. Aku mbiyen mikir yen rangking # 1 penting banget kanggo sukses. Nanging aku wis ngerteni manawa nggawe luwih akeh energi menyang konten sing gedhe dadi perhatian luwih umum. Statistik ora ngapusi ... nalika tingkat klik-tayang ing kaca asil mesin telusuran bisa uga tambah gedhe nalika sampeyan tekan papan nomer 1, lalu lintas adhedhasar peringkat ora dadi masalah. Kita ngerti manawa bisa ngasilake asil sing apik kanthi konten sing apik… kenapa ora cukup kanggo nggarap lan nambah lalu lintas organik kanthi konten sing relevan lan relevan tinimbang njupuk gambar bullseye?

Apa evaluasi peringkat organik sampeyan dhewe. Ana ngendi umume lalu lintas teka saka? Pitakon malah luwih apik, endi sing paling akeh business teka saka? Pendugaanku teka saka macem-macem telusuran dawa-buntut, sing relevan. Bukti aku salah! 🙂

final Pikiran

Aku ora ngilangi peringkat sing dhuwur kanthi syarat sing kompetitif. Iki minangka pratondo panguwasa lan bisa ndadekake akeh lalu lintas. Uga, peringkat dhuwur ing sawetara tembung kunci kayane cocog karo rangking tembung kunci sing dhuwur ing akeh. Kombinasi kasebut bisa ngasilake akeh lalu lintas. Aku mung nyaranake pendekatan sing seimbang. Aja nyoba golek homerun kanthi bathi, luwih becik yen nyoba lan mlebu dhasar wae!

Nganyari: Sawise nuduhake kiriman iki, aku ora mung siji-sijine sing ngerteni iki Mburu Lalu Lintas, Ora Peringkat.

14 Komentar

  1. 1

    Iki minangka kiriman sing apik banget Doug. Wong lanang ngapusi, Wanita ngapusi, Nomer ora. Dadi saka nomer sampeyan, aku bakal ujar manawa sampeyan wis ngerti - lan sing luwih penting, perusahaan sing ora ngadhepi konsumen kudu nimbang pendekatan iki. Aku mlebu kantor sawetara dina minggu ngarep lan kerja - aku seneng nggali luwih jero babagan iki. (PS: Aku 2 minggu sinau ing teamtreehouse.com. Ana wong sing mutusake sinau nulis kode dhewe. Ayo Pak Coley ngerti! Dheweke bakal entuk tendhangan! HA

  2. 2

    aku setuju 

    Wewenang lan impact ing tembung kunci sing gegandhengan iku penting banget. Elinga yen Alat Webmaster Google mung nampilake bagean saka peringkat (1,000 tembung kunci). 

  3. 3

    Dadi apa isi iki duwe adwords sing disambungake uga? Ing tembung liyane, sampeyan entuk lalu lintas mbayar saka adwords lan dhaptar organik katon. Aku mikir adwords tampil luwih apik nalika dhaptar organik sing cocog katon. Diwenehi pilihan wong bakal ngeklik tambahan premium (nalika liyane katon) iki nyebabake adwords dadi sumber lalu lintas lan angka-angka kasebut bakal dicet organik minangka katon ora penting nanging sejatine CTR bakal luwih murah tanpa penempatan organik kasebut.
    Posting inspirasi sing apik banget.

  4. 5

    Doug, saran pungkasan sampeyan, nguber lalu lintas, dudu rangking, sing ora ditampa dening akeh wong. Kadhangkala aku mikir amarga rangking gampang, lalu lintas angel lan konversi, dadi klik iklan, timbal utawa dodolan malah luwih angel.

  5. 6

    Hai Doug, Aku seneng kirim iki nanging aku duwe komentar babagan definisi peringkat SERP kanggo artikel iki. Yen posisi sampeyan yaiku personalisasi Google SERP wis nggawe definisi umum babagan "peringkat" Google ora relevan, apa definisi peringkat sing sampeyan gunakake kanggo sinau iki? Ing tembung liyane, sampeyan nggawe pratelan yen 72% saka lalu lintas sampeyan teka saka tembung kunci sing ora sampeyan rangking ing kaca 1st Google SERPs, nanging yen saben wong wis dipersonalisasi, sapa Google SERPs sing sampeyan gunakake? *Ana wong* nemokake blog sampeyan kanggo tembung kunci kasebut, ta? Lan kemungkinan sing lagi nggoleki ing Page 2,3,4 etc saka Google SERPs kurang. Dadi kanggo wong-wong mau, sampeyan ARE peringkat ing kaca 1st, yen ora, padha mbokmenawa ora bakal nemokake sampeyan ing nomer gedhe sampeyan ngomong bab. 

    • 7

      Bener, ora ngono Tod. Minangka artikel nuduhake, mayoritas lalu lintas panelusuran sing aku entuk ora teka saka panggonanku ing kaca pisanan. Maksudku, peringkat ora penting…. Maksudku yaiku RELEVANCE luwih penting tinimbang peringkat. Yen sampeyan fokus konten lan nulis konten sing apik, wong bakal nemokake sampeyan. Ora preduli saka pangkat.

      Kita uga ndeleng iki karo klien kita. Volume dhuwur, tembung kunci peringkat dhuwur nyopir sawetara lalu lintas nanging ora konversi. Konversi teka saka kaca sing relevan lan kiriman saka tembung kunci long-buntut saka penempatan SERP ing njaba kaca pisanan. Maneh, relevansi liwat pangkat.

  6. 8

    Doug, artikel sampeyan cetha banget yen 72% lalu lintas sampeyan ora teka saka pitakon ing ngendi sampeyan peringkat ing Page 1 SERPs. Pitakonanku luwih akeh babagan konsep "peringkat" ing umur personalisasi SERP. 72% saka lalu lintas panelusuran organik sampeyan nemokake sampeyan ... piye wae. Kepiye carane dheweke nemokake sampeyan yen sampeyan ora menehi peringkat ing Kaca 1 kanggo pitakon kasebut? Apa personalisasi SERP wis teka nganti saben Page 1 beda banget?

    • 9

      Kanggo ombone… Sawetara klien kita ndeleng setengah saka kunjungan saka panelusuran pribadi. Nanging iki dudu telusuran khusus… Data iki asale saka Webmaster. Iki minangka wong sing ngeklik kaca kepungkur 1 nggoleki asil sing RELEVAN.
      Douglas Karr

      • 10

        Aku tansah ana ing kesan yen wong ora nemokake apa sing dikarepake ing Page 1, dheweke mung takon maneh, takon pitakonan kanthi cara sing beda, tinimbang menyang Page 2. Iku sing tansah dakrungu lan dakrungu. kasunyatan sing aku tansah nindakake. Yen apa sing sampeyan ucapake bener, prilaku panelusuran wong saya ganti kanthi radikal. 

        • 11

          Tod – kaya ngono aku nggoleki. Nanging ora bakal nggumunake carane wong liya nggoleki. Contone: Akeh, akeh, akeh wong ngetik kabeh ukara menyang mesin telusur tinimbang mung sawetara tembung kunci. Kita wis kerja sama karo klien kanggo ngembangake FAQ sing entuk akeh telusuran. Sapa sing ngerti?!

  7. 12

    Doug, aku seneng banget karo artikel kasebut. Mantraku mesthi dadi pelanggan konten pertama sing nomer loro. Yen konten sampeyan narik kawigaten para pelanggan, mesthine bakal nemokake sampeyan.

  8. 13

    Setuju  

    Umume lalu lintasku asale saka kiriman pilar sing wis daktulis pirang-pirang taun kepungkur. Buntut sing dawa nyedhiyakake arus lalu lintas reguler saben dina. Istilah "pos pilar" wis rada dilecehke liwat wektu. Nalika aku ngomong "posting pilar" Maksudku nulis isi asli bonafied sing cocog karo niche situsku lan ngisi kabutuhan nyata kanggo masyarakat. Ora mung curating isi kaya sawetara. Dadi sing pertama ngisi kabutuhan kasebut nggawe kontenku karo Googebot minangka panguwasa babagan topik kasebut. 

    Kiriman sing apik Doug.

    BB

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.