Apa Pangkat Organik Sampeyan Penting?

Depositphoto 20583963 m

Wayahe aku ruffle sawetara SEO wulu maneh! Dina iki aku mutusake ngunduh statistik saka Google Search Console lan pancen nindakake lalu lintas sing digoleki saka telusuran organik. Martech Zone rangking banget ing pirang-pirang tembung kunci kanthi puluhan rangking # 1 ing tembung kunci sing kompetitif lan volume dhuwur. Kita kabeh ngerti manawa pangkat luwih dhuwur, tingkat klik-tayang luwih dhuwur ing kaca asil mesin telusuran. Nanging apa perkara kasebut dadi gambaran sing luwih gedhe?

Aja diskon lalu lintas telusuran organik saka tembung kunci sing ora sampeyan rangking utawa volume telusuran sing sithik. Ing kita blog pemasaran, 72% lalu lintas organik teka saka entri sing ora malah ing kaca 1! Luwih apik maneh yaiku entuk lalu lintas luwih saka rangking 8 tinimbang peringkat 1!

Aku rumangsa yen iki nyenyamah fitnah, nanging sampeyan pancen kudu mikir babagan iki nalika ndeleng strategi pemasaran konten. Apa luwih penting kanggo nandur modal ing peringkat kanthi volume dhuwur, tembung kunci sing kompetitif? Iki bisa uga tepat waktu lan larang. Utawa, apa sampeyan bisa nandur modal wektu kanggo nyedhiyakake macem-macem konten ing tembung kunci buntut sing luwih dawa sing ora kompetitif nanging cocog banget karo organisasi sampeyan?

Jujur, kita wis milih sing terakhir. Aku mbiyen mikir yen rangking # 1 penting banget kanggo sukses. Nanging aku wis ngerteni manawa nggawe luwih akeh energi menyang konten sing gedhe dadi perhatian luwih umum. Statistik ora ngapusi ... nalika tingkat klik-tayang ing kaca asil mesin telusuran bisa uga tambah gedhe nalika sampeyan tekan papan nomer 1, lalu lintas adhedhasar peringkat ora dadi masalah. Kita ngerti manawa bisa ngasilake asil sing apik kanthi konten sing apik… kenapa ora cukup kanggo nggarap lan nambah lalu lintas organik kanthi konten sing relevan lan relevan tinimbang njupuk gambar bullseye?

Apa evaluasi peringkat organik sampeyan dhewe. Ana ngendi umume lalu lintas teka saka? Pitakon malah luwih apik, endi sing paling akeh business teka saka? Pendugaanku teka saka macem-macem telusuran dawa-buntut, sing relevan. Bukti aku salah! 🙂

final Pikiran

Aku ora ngilangi peringkat sing dhuwur kanthi syarat sing kompetitif. Iki minangka pratondo panguwasa lan bisa ndadekake akeh lalu lintas. Uga, peringkat dhuwur ing sawetara tembung kunci kayane cocog karo rangking tembung kunci sing dhuwur ing akeh. Kombinasi kasebut bisa ngasilake akeh lalu lintas. Aku mung nyaranake pendekatan sing seimbang. Aja nyoba golek homerun kanthi bathi, luwih becik yen nyoba lan mlebu dhasar wae!

Nganyari: Sawise nuduhake kiriman iki, aku ora mung siji-sijine sing ngerteni iki Mburu Lalu Lintas, Ora Peringkat.

14 Komentar

  1. 1

    Iki kirim apik tenan Doug. Pria ngapusi, Wanita ngapusi, Nomer ora. Dadi saka nomer sampeyan, aku bakal ujar manawa sampeyan wis ngerti - lan sing luwih penting, perusahaan sing dudu konsumen kudu nimbang cara iki. Aku mlebu kantor sawetara dina minggu ngarep lan makarya - aku luwih seneng sinau babagan iki. (PS: Aku wis 2 minggu sinau ing teamtreehouse.com. Sapa wong kepengin sinau nulis kode dhewe. Ayo Pak Coley ngerti! Dheweke bakal entuk tendhangan! HA

  2. 2

    aku setuju 

    Panguwasa lan pengaruh kanggo tembung kunci sing gegandhengan penting banget. Elinga yen Alat Webmaster Google mung nampilake bagean rangking (1,000 tembung kunci). 

  3. 3

    Dadi, apa konten iki ana gandhengane karo tembung kunci? Kanthi tembung liya, sampeyan entuk lalu lintas mbayar saka AdWords lan dhaptar organik katon. Aku ngira adwords luwih apik tinimbang dhaptar organik sing cocog. Yen dipilih wong bakal ngeklik tambahan premium (yen liyane katon) iki nyebabake tembung kunci dadi sumber lalu lintas lan jumlah kasebut bakal cetuk organik kaya ora penting, nanging sejatine CTR bakal luwih murah tanpa panempatan organik kasebut.
    Kiriman sing apik banget.

  4. 5

    Doug, saran pungkasan sampeyan, ngoyak lalu lintas, ora rangking persis kaya sing ora dipikolehi wong liya. Kadhangkala aku mikir amarga rangking gampang, lalu lintas angel lan konversi, bisa uga klik iklan, lead utawa sales malah luwih angel.

  5. 6

    Hai Doug, aku seneng karo kiriman iki nanging aku duwe komentar babagan definisi rangking SERP kanggo artikel iki. Yen posisi sampeyan yaiku personalisasi Google SERP wis nggawe definisi umum "rangking" Google ora relevan, apa definisi rangking sing digunakake kanggo panliten iki? Kanthi tembung liyane, sampeyan nggawe klaim yen 72% lalu lintas sampeyan asale saka tembung kunci sing sampeyan ora rangking ing kaca kaping pisanan Google SERPs, nanging yen kabeh uwong dipersonalisasi, sapa SERP Google sing sampeyan gunakake? * Ana wong * sing nemokake blog sampeyan kanggo tembung kunci kasebut, bener? Lan kemungkinan sing digoleki ing Kaca 1 lsp saka SERP Google kurang. Dadi kanggo wong-wong mau, sampeyan peringkat ing kaca kaping 2,3,4, yen ora bakal nemokake sampeyan ing nomer akeh sing sampeyan omong. 

    • 7

      Sejatine, ora ngono Tod. Kaya sing dituduhake ing artikel, mayoritas lalu lintas telusuran sing dakgoleki BUKAN asale saka papan ing kaca pisanan. Maksudku apa ora peringkat iku TIDAK penting…. maksudku yaiku RELEVANCE luwih penting tinimbang rangking. Yen sampeyan fokusake konten lan nulis konten sing apik, bakal ditemokake wong liya. Ora preduli pangkat.

      Kita uga ndeleng iki karo klien. Volume dhuwur, tembung kunci peringkat dhuwur nyebabake sawetara lalu lintas nanging ora konversi. Konversi teka saka kaca sing relevan banget lan kiriman saka tembung kunci buntut dawa yaiku saka penempatan SERP ing sanjabane kaca pisanan. Maneh, relevansi tinimbang rangking.

  6. 8

    Doug, artikel sampeyan jelas banget yen 72% lalu lintas sampeyan TIDAK asale saka pitakon sing sampeyan rangking ing Halaman 1 saka SERPs. Pitakonku luwih akeh babagan konsep "peringkat" ing jaman personalisasi SERP. 72% lalu lintas telusuran organik nemokake sampeyan… piye wae. Kepiye carane nemokake sampeyan yen sampeyan ora rangking ing Halaman 1 kanggo pitakon kasebut? Apa personalisasi SERP wis adoh nganti kabeh Halaman 1 beda banget?

    • 9

      Nganti sawetara ... Sawetara klien ndeleng setengah kunjungan saka telusuran khusus. Nanging iki dudu telusuran khusus ... Data iki asale saka Webmaster. Iki wong sing lagi ngeklik kaca kepungkur 1 sing nggoleki asil sing RELEVAN.
      Douglas Karr

      • 10

        Aku mesthi duwe kesan yen wong ora nemokake apa sing dikarepake ing Halaman 1, dheweke mung takon maneh, takon kanthi cara sing beda, tinimbang arep menyang Kaca 2. Yaiku sing mesthi dakrungu lan kasunyatan iku sing tak lakoni terus. Yen sing sampeyan ucapake bener, prilaku telusuran wong saya beda. 

        • 11

          Tod - sing mesthi nggoleki. Nanging ora bakal mandheg banget nalika nggoleki wong liya. Contone: Akeh, akeh banget wong sing ngetik kabeh ukara dadi mesin telusuran tinimbang mung sawetara tembung kunci. Kita wis kerja bareng karo klien babagan nggawe FAQ sing entuk ton telusuran. Sopo ngerti ?!

  7. 12

    Doug, aku seneng banget karo artikel kasebut. Mantra saya mesthi dadi pelanggan konten kaping pisanan. Yen konten sampeyan narik kawigaten para pelanggan, mesthi bakal ditemokake.

  8. 13

    Setuju  

    Umume lalu lintas saka postingan tiang sing wis dak tulis taun kepungkur. Buntut sing dawa nyedhiyakake aliran lalu lintas rutin saben dina. Istilah "post pou" wis dilecehke suwe-suwe. Nalika aku ngucapake "post pou" tegese aku nulis isi asli asli sing ana gandhengane karo situsku lan ngebaki kebutuhan nyata kanggo komunitas. Ora mung ngemot konten kaya sawetara. Dadi sing pertama ngisi kebutuhan nggawe konten saya karo Googebot minangka otoritas ing topik kasebut. 

    Kirim apik Doug.

    BB

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.