5 Cara Sistem Manajemen Pesenan adhedhasar Cloud Mbantu Sampeyan Supaya Luwih Cepet karo Pelanggan

sistem manajemen pesenan

2016 bakal dadi taun Pelanggan B2B. Perusahaan kabeh industri wiwit ngerti pentinge ngirim konten sing dipersonalisasi karo customer lan nanggapi kabutuhan pembeli supaya tetep relevan. Perusahaan B2B nemokake kebutuhan kanggo nyetel strategi pemasaran produk kanggo nyenengake prilaku blanja kaya B2C para pembeli generasi muda.

Faks, katalog, lan pusat panggilan wis ilang ing jagad B2B nalika eCommerce berkembang kanggo ngatasi kebutuhan sing bakal diganti para pembeli. Bisnis B2B bisa nggawe pengalaman sentris-customer lan njupuk 2016 kanthi badai kanthi solusi sing bener.

Apa Sistem Manajemen Pesenan?

An sistem manajemen pesenan, utawa OMS, minangka platform sing digunakake kanggo entri lan pamrosesan pesanan. Manajemen pesenan kalebu sawetara langkah ing proses pesen, kalebu data capture, validasi, mriksa fraud, otorisasi pembayaran, sumber produk, manajemen backorder, lan komunikasi pengiriman. Sistem Manajemen Pesenan minangka platform integral ing industri e-commerce.

OrderCloud dening Papat51 minangka solusi adhedhasar awan sing paling fleksibel, cepet lan lengkap kanggo ngrampungake kabutuhan manajemen pesanan sampeyan. Mangkene limang cara OrderCloud mbantu sampeyan nyedhaki pelanggan

  1. Tekan millenial seluler - OrderCloud dibangun ing platform sing responsif, saéngga para pembeli bisa tuku 24x7x365 ing papan kerja, ing omah, utawa nalika mbukak. Iki penting banget amarga milenial saiki duwe 34% posisi bisnis ing 2015 dibandhingake 29% kanggo boomer bayi (The Economist). Generasi pertama digital iki mbutuhake pengalaman omnichannel sing lancar, amarga 87% millenial nggunakake antara loro lan telung piranti teknis saben dina (Forbes). OrderCloud nggawe pengalaman pelanggan sing kuwat sing adaptasi karo pembeli B2B saiki, sing maju industri.
  2. Gawe pengalaman kaya B2C - Industri B2C wis nguwasani eCommerce lan saiki wayahe ngetutake B2B. Para pembeli B2B ngarep-arep pengalaman blanja online sing wis biasa dadi konsumen dhewe. OrderCloud nggawe gampang kanggo perusahaan B2B nggabungake kapabilitas kaya B2C, kayata merchandise pribadi, proses checkout sederhana, telusuran produk, lan antarmuka intuisi. 83% pembeli B2B mikir situs web pemasok minangka papan sing paling apik kanggo tuku, nanging mung 37% sing percaya merek nglakokake sumur iki (Acquity Group).
  3. Cepet menyang pasar - OrderCloud dibangun ing platform sing mbukak lan nyedhiyakake alat sing dibutuhake kanggo pangguna supaya bisa digunakake. Kanthi fungsi iki, bisnis bisa nggawe solusi eCommerce sing disesuaikan taun-taun luwih cepet, kanthi kekuwatan kanggo nambah, mbusak, lan ngowahi fungsi nalika lagi dibangun. Saiki sampeyan duwe kemampuan kanggo nguatake pangembang lan ngatasi kebutuhan pelanggan kanthi luwih cepet, tinimbang ngrencanakake pirang-pirang wulan liwat vendor sampeyan.
  4. Mbangun apa sing sampeyan butuhake - Dina nyoba golek siji raksasa piranti lunak kanggo nutupi kabeh kebutuhan bisnis sampeyan wis kliwat. OrderCloud gampang digabung karo ERP, CRM, Analytics utawa piranti lunak pemasaran. Iki menehi sampeyan kekuwatan kanggo nggawe kabutuhan bisnis, lan nggedhekake pengaruh solusi sampeyan.
  5. Gawe solusi lengkap- OrderCloud dibangun sajrone 16 taun ngrampungake masalah B2B rumit. Fungsionalitas komprehensif iki dibangun ing méga saka baris pisanan, saéngga solusi sampeyan bisa skala kanthi tanpa wates. Kabeh, yaiku jadwal rega, aturan persetujuan, zoom produk, upsell, basa, utawa mata uang, dibangun kanggo tuwuh lan adaptasi karo bisnis sampeyan.

Luwih gampang tinimbang saiki supaya pelanggan dadi pusat kabeh sing sampeyan lakoni lan terus maju bisnis sampeyan kanthi sistem manajemen pesanan adhedhasar cloud. Download e-book gratis Four51 kanggo ngerteni luwih akeh babagan kenapa 2016 diarani Taun Pelanggan B2B.

Download Taun eBuku Pelanggan B2B Entuk Demo Pesenan Gratis Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.