Ora, email durung mati

email sing dipicu

Aku weruh tweet iki saka Chuck Gose wingi lan ngrujuk artikel ing situs web New York Times sing diarani "Email: Pencet Delete. " Kerep banget kita kabeh ndeleng jinis artikel iki sing mbengok “email wis mati!” lan menehi saran supaya kita kudu ndeleng kabiasaan generasi mudha kanggo ndeleng kepiye komunikasi ing mbesuk. Chuck mikir manawa iki angel lan ujar manawa email ora bakal ilang lan aku setuju.

Alesan aku ora setuju karo Sheryl Sandberg (Facebookkepala pejabat operasi sing dirujuk ing artikel kasebut) amarga kayane ora ana sing bakal ngomong babagan kabiasaan komunikasi ganti nalika saya tuwa. Argumen khas ing "email wis mati!" bandwagon yaiku generasi muda ora nggunakake email amarga dheweke dadi Facebook. Sanajan bisa uga bener, ayo maju luwih cepet 5 taun. Saiki, bocah umur 17 taun kasebut mesthine ora ana ing email kaya Facebook. Nanging, apa sing kedadeyan nalika wong sing saiki umure wis 22 taun lan golek kerja sawise lulus kuliah? Kepiye cara komunikasi karo pengusaha potensial? Mbok email. Nalika entuk lapangan kerja, apa salah sawijining hal pertama sing bakal ditampa? Bisa uga akun email perusahaan.

Sing uga ora dilalekake yaiku kepiye email isih integral ing proses otentikasi ing macem-macem situs web. Kepiye log mlebu Facebook? Kanthi akun email sampeyan. Akeh situs web nggunakake email minangka jeneng pangguna lan kabeh mau mbutuhake alamat email kanggo ndhaptar. Email isih dadi kothak mlebu universal kanggo akeh wong lan tetep bakal dadi.

Apa generasi sabanjure bakal komunikasi beda karo para profesional saiki? Pancen. Apa dheweke bakal mandheg nggunakake email lan nindakake kabeh bisnis liwat Facebook? Aku sangsi. Email isih cepet, efisien, lan teknologi sing wis kabukten. Perusahaan pemasaran email sing apik kaya Indy TargetTrget ngerti iki lan ndeleng asil sing apik saka nggunakake email minangka media pemasaran. Ing SpinWeb, newsletter email kita dhewe minangka komponen penting ing strategi komunikasi.

Ayo mandheg mlebu "email wis mati!" bandwagon lan luwih becik sinau cara sing luwih apik kanggo nggunakake kanthi efektif. Aku seneng komentar sampeyan ing ngisor iki.

3 Komentar

  1. 1

    Ironi ing kene yaiku Facebook bisa uga minangka salah sawijining pangirim email paling gedhe ing planet iki saiki. Dheweke nggunakake email supaya wong bali menyang platform. Aku uga wis krungu rame-rame manawa Facebook bakal ngidini integrasi POP lan SMTP karo platforme supaya masarakat bisa nggunakake kothak mlebu Facebook minangka kothak mlebu. Aku kira-kira alamat email @ facebook.com bakal teka mengko.

    Sampeyan 100% akurat uga ing prilaku. Anakku ora nate nggunakake email nganti tekan perguruan tinggi, saiki dadi medium 'profesional' utama. Pakaryan, riset, lan profesor kabeh komunikasi liwat email.

  2. 2

    Artikel lan panganggit kaya sing dakrujuk urip ing jagad sosial sing sithik lan lali kepiye bisnis isih gumantung karo email. Ora arep menyang endi wae. Saiki jumlah lalu lintas email pribadi saya suda amarga Facebook, Twitter, SMS, lsp? Mesthi wae.

    Nanging durung mati. Meneng

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.