Perjalanan Pelanggan lan Otomatis Retensi Retensi

Optimove

Salah sawijining teknologi sing luwih apik lan luwih canggih sing bisa dideleng ing IRCE yaiku Optimove. Optimove minangka piranti lunak adhedhasar web sing digunakake dening para pemasar pelanggan lan ahli retensi kanggo ngembangake bisnis online liwat pelanggan sing wis ana. Piranti lunak kasebut nggabungake seni pemasaran karo ilmu data kanggo mbantu perusahaan nggedhekake keterlibatan pelanggan lan nilai umur kanthi otomatis nganggo pemasaran retensi sing luwih pribadi lan efektif.

Kombinasi teknologi unik produk kalebu pemodelan pelanggan canggih, analitik pelanggan prediktif, penargetan hyper pelanggan, manajemen rencana pemasaran adhedhasar kalender, otomatisasi kampanye multi-saluran, pangukuran sukses kampanye nggunakake klompok tes / kontrol, pemicu acara kampanye real-time, mesin rekomendasi personalisasi, pelacakan aktivitas situs web / aplikasi, lan laporan analitik pelanggan canggih lan dashboard.

Nalika perusahaan ujar, otomatisasi kampanye multi-saluran, dheweke nuduhake kemampuan piranti lunak kanggo ngatur lan nglakokake kampanye kanthi terkoordinasi kanthi otomatis liwat pirang-pirang saluran simultan, kalebu email, SMS, notifikasi push, pop-up situs web, in-game / in -aplikasi pesen, spanduk lobi, Pemirsa Khusus Facebook lan liya-liyane. Produk kasebut nawakake integrasi internal (kalebu IBM Marketing Cloud, Emarsys, Salesforce Marketing Cloud, Textlocal, Facebook Custom Audiens lan Google Ads), nanging uga duwe API kuat sing ndadekake langsung integrasi Optimove kanthi platform eksekusi pemasaran internal utawa pihak katelu.

Sorotan produk sing menarik yaiku kabeh babagan segmen mikro pelanggan sing dinamis. Piranti lunak kasebut segmen pelanggan saben dinane, adhedhasar identifikasi adhedhasar data babagan segmen mikro pelanggan sing ganti kanthi cepet. Atusan klompok pelanggan cilik lan homogen ing database pelanggan bisa ditargetake kanthi komunikasi pribadi sing efektif banget. Sepotong gedhe mesin segmentasi mikro gumantung marang pemodelan prilaku prediksi: produk kasebut nggunakake teknik matematika lan statistik canggih kanggo data transaksional, prilaku lan demografi kanggo prédhiksi prilaku pelanggan mbesuk lan nilai umur.

Sorotan liyane yaiku kampanye wektu nyata Optimove. Kampanye sing dipicu kegiatan kasebut, sing biasane difokusake karo segmen pelanggan tartamtu (kayata penggemar ski, pangguna sing larang, pembeli utawa pelanggan sing jarang milih), nggawe para pemasar gampang ngirim pesen pemasaran sing relevan banget karo para pelanggan, nalika realtime, adhedhasar kombinasi tartamtu saka tumindak pelanggan (contone: mlebu situs pisanan luwih saka sewulan lan ngunjungi departemen tas). Kanthi nggabungake perawatan pemasaran khusus adhedhasar tumindak pelanggan lan segmen jero sing diwenehake dening Optimove, para pemasar duwe pengaruh sing luwih gedhe tumrap tanggepan lan loyalitas pelanggan.

Siji poin liyane sing kudu disebutake yaiku perusahaan nyedhiyakake perangkat lunak minangka cara sing luwih efektif kanggo para pemasar ngatur lelungan pelanggan. Tinimbang pendekatan tradisional kanggo ngatur lelungan pelanggan, sing gumantung nggawe sawetara diagram alur perjalanan statis, Optimove ngidini para pemasar bisa ngatur kanthi luwih gampang lelungan pelanggan tanpa wates kanthi gumantung karo segmentasi mikro sing dinamis: nggunakake data pelanggan lan model prilaku prediktif kanggo ngenali poin intervensi sing paling penting - lan jinis tanggapan lan kegiyatan sing paling apik kanggo saben - pemasar bisa nggedhekake keterlibatan lan kepuasan pelanggan ing saben tahap lelungan saben pelanggan , preduli kepiye pelanggan entuk segmen mikro saiki. Pendekatan iki njanjeni nyedhiyakake jangkoan pelanggan sing luwih gedhe lan luwih gampang kanggo para pemasar ngukur lan ngembangake strategi lelungan pelanggan.

Ngoptimalake lelungan pelanggan tanpa wates

Babagan Optimove

Wis dadi vendor otomatisasi retensi utama ing Eropa, Optimove kanthi cepet tuwuh ing Amerika Serikat kanthi pamindhahan pendiri anyar lan CEO Pini Yakuel menyang kantor New York. Perusahaan kasebut wis menangake pelanggan AS ing vertikal kayata e-retail (LuckyVitamin, eBags, Freshly.com), game sosial (Zynga, Scopely, Caesar's Interactive Entertainment), taruhan olahraga (BetAmerica) lan layanan digital (Outbrain, Gett).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.