Sunting-In-Place, Tes Nyata-Nyata kanthi Ngoptimalake

Rencana AB

Mesin pengujian modern cukup kuat lan nyedhiyakake akeh wawasan sing bisa ningkatake tingkat konversi. Nanging dheweke durung nate prasaja. Nyuwek kaca web lan masang skrip ing endi wae ora nyenengake. Tes solid mbutuhake rencana, implementasine lan eksekusi… lan yen asile bisa ditindakake maneh.

Scott Hoffman saka Sociocast marang aku mriksa Ngoptimalake, solusi uji coba sing bener-bener dipasang langsung menyang situs sampeyan lan ngidini sampeyan nambah lan nyunting tes langsung ing situs sampeyan. Sampeyan kudu ndeleng supaya bisa dipercaya:

Mupangat sing Ngoptimalake

  • Ngurangi kemacetan - Ngoptimalake tumindak minangka tim teknis sing dikarepake, kanthi teknologi sing ngowahi pangowahan kreatif dadi kode sing digawe lan digawe kanthi cepet.
  • Tes liyane, ora ana kode - Sawise nyisipake siji baris kode sing digawe dening Optimizely menyang HTML, sampeyan ora kudu ndemek basis kode maneh - saka ing kana, sampeyan duwe kemampuan nyoba instan, lan variasi apa wae sing digawe bisa urip kanggo para pengunjung sajrone sawetara menit.
  • Lacak apa sing penting - Lacak keterlibatan, klik, konversi, dhaptar utawa liya-liyane sing penting kanggo sampeyan lan bisnis. Pelacakan target khusus Optimizely nyedhiyakake macem-macem tumindak terukur sing bisa sampeyan jelasake.
  • Jaga kontrol - Platform Optimizely dibangun kanggo pangguna kabeh jinis pangguna, wiwit saka perusahaan gedhe, agensi, bisnis cilik lan liya-liyane. Amarga dipikirake, platform kasebut nduweni fungsi manajemen administratif lan proyek - kanthi gampang nggawe akun pangguna tambahan, ngatur proyek lan ndeleng inventaris eksperimen ing dashboard sing intuisi lan gampang dilayari.
  • Tes ing syarat lan timeline sampeyan - Fitur penargetan, alokasi, lan penjadwalan maju nyedhiyakake fleksibilitas maksimal lan ngidini sampeyan mbukak tes miturut syarat-syarat sampeyan. Jadwalake tes kanggo mbukak nalika pengin, targetake tes menyang segmen pengunjung utama, lan kanthi tepat ngontrol alokasi pengunjung menyang variasi.
  • Bisa nganggo sistem sing wis ana - Siji klik bakal nggabungake kanthi optimal karo macem-macem populer Analytics alat, kayata SiteCatalyst, KISSmetrics, lan Google Analytics, lan Optimizely kanthi lengkap API bakal menehi sampeyan kekuwatan kanggo nggabungake data tes kanthi lancar ing endi wae sing sampeyan pilih.
  • Pendapatan saiki, masang mengko - Yen sampeyan nemokake variasi sing menang, sampeyan bisa langsung nyedhiyakake 100% pengunjung menyang variasi kasebut, nganti tim teknis sampeyan bisa ngganti pangowahan kasebut menyang situs langsung. Iki tegese sampeyan ora bakal ngenteni maneh kanggo menehi reaksi wawasan kinerja sing ditemokake, lan asil sing diasilake.
  • Tes multivariat lan paralel - Kapabilitas pangujian multivariate Optimizely ngidini sampeyan nyoba sawetara pangowahan menyang macem-macem bagean kanthi paralel, lan kanthi otomatis nemokake kombinasi paling apik kanggo ngatasi target.
  • Ngatur luwih akeh maneh karo kode sampeyan dhewe - Kanggo kabeh panulis kode canggih, khusus, ing sampeyan (lan tim sampeyan), kerjakake editor HTML, CSS, Javascript, lan jQuery lengkap kanggo nyoba tes menyang level sabanjure.

Ngoptimalake nduweni pilihan akeh rega adhedhasar tampilan kaca, uga penawaran Agensi sing kuat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.