Cara Nggawe Saluran Youtube Sampeyan banjur Hancurkan!

youtube

Sanajan sampeyan nerbitake saluran video liyane kaya Vimeo utawa Wistia, isih praktik nerbitake lan ngoptimalake bisnis 'Youtube anane Youtube terus dadi mesin telusuran paling gedhe nomer loro nalika pangguna nggoleki tuku sabanjure utawa nemokake cara nindakake perkara kanthi online.

Youtube biyen dadi situs web nuduhake video ing taun 2006, masarakat biasane nuduhake kucing lan video ing omah lucu. Dasawarsa mengko, nggawe video ing Youtube minangka proyek full-time kanggo akeh pangripta. Supaya Youtube dudu situs web maneh, dadi industri karo selebriti dhewe, konferensi tahunan, lan pameran penghargaan. WeAreTop10

Mangkene sawetara statistik apik tenan ing Youtube, sing dianyari kanggo 2016

  • Tekan Youtube - #Youtube duwe luwih saka milyar pangguna - meh sepertiga saka kabeh wong ing Internet - lan saben dina wong nonton atusan yuta jam ing Youtube lan ngasilake milyaran tampilan.
  • Youtube Millennial Reach - Youtube umume, lan malah # Youtube ing seluler tekan luwih saka 18-34 lan 18-49 taun tinimbang jaringan kabel ing AS
  • Youtube Global Reach - #Youtube ngluncurake versi lokal ing luwih saka 88 negara lan 76 basa sing beda (kalebu 95% populasi Internet).
  • Youtube Mobile Reach - Sawise pangguna ing Youtube, dheweke luwih akeh ngenteni saben sesi nonton video. Ing seluler, sesi nonton # Youtube umume saiki luwih saka 40 menit lan luwih saka setengah tampilan #Youtube asale saka piranti seluler

Cara Nggawe Saluran Youtube kanggo Bisnis

Infographic iki nggoleki sampeyan kabeh strategi utama kanggo nemtokake cara sampeyan supaya bisa target target lan melu pamirsa, menehi jeneng lan ngrancang saluran sampeyan, tuku peralatan audio lan video sing berkualitas, ngasilake konten video, promosi konten kasebut, lan golek dhewe utawa sampeyan bisnis sing diakoni minangka produsen konten Youtube.

Setel Saluran Youtube Sampeyan

Gawe tugas sing hebat lan sampeyan bisa miwiti mriksa sawetara saka Youtube! Youtuber sing sukses bisa ngasilake udakara sepuluh sen nganti $ 6 saben 1,000 tontonan! Jumlah saluran sing entuk enem angka saben taun ing Youtube mundhak 50% taun luwih saka setaun.

Cara Nggawe Saluran Youtube sing Sukses

One comment

  1. 1

    Titik sing apik lan kaya sing sampeyan ucapake, menehi jeneng saluran kanthi bener yen target target bisa ngerteni awake dhewe penting. Kita bakal miwiti saluran tutorial kursus video Marketing Digital lan SEO lan ngarep-arep mikir kanthi jero saran sing dikirim ing kene, sanajan tujuan utama saka saluran / video Youtube bakal beda. Matur nuwun kanggo nerbitake kiriman iki lan info-grafis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.