Ngoptimalake Mbuwang Webinar: Kalkulator ROI Webinar

xing

Apa sampeyan ngerti, rata-rata, Pemasar B2B nggunakake 13 taktik pemasaran sing beda kanggo organisasi masing-masing? Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging iki nggawe aku lara mung mikir babagan iki. Nanging, nalika aku pancen mikir, kita mbantu klien supaya bisa nggunakake taktik kasebut saben taun lan jumlah kasebut mung bakal mundhak amarga medium dadi luwih jenuh. Minangka pemasar, kita kudu prioritas kapan lan ing endi wektu kanggo nggunakake utawa ora bakal rampung!

Udakara setaun kepungkur, kita miwiti nggarap ReadyTalk, a platform piranti lunak webinar, lan kita nganakake seri webinar dhewe kanggo ndeleng kabeh sing rame. Kita ngasilake luwih saka 600 petunjuk sajrone 3 webinar kanggo mitra, lan udakara 25 - 30% sing dadi petunjuk sing berkualitas. Ora perlu dielingi, webinar dadi salah sawijining rekomendasi taktik pemasaran paling dhuwur ing taun 2014.

Kanggo maca tambahan babagan promosi webinar, waca artikel babagan tips promosi webinar, 10 Tips kanggo Promosi Webinar Sabanjure.

Nalika prioritas nggawe kampanye pemasaran karo klien, kita bakal terus ndeleng ROI upaya lan usaha sing bakal ngasilake luwih akeh konversi. Nalika kita mesthi ndeleng konversi karo webinar, kita uga pengin ngetung ROI. Nalika iku kita mutusake gabung karo ReadyTalk lan nggawe kalkulator sing nyedhiyakake: pitungan ing ROI webinar.

Apa sampeyan wis nggunakake webinar sadurunge utawa sampeyan mung miwiti, sampeyan bisa nggunakake kalkulator iki kanggo:

  • Ngenali apa program webinar sampeyan / bakal mbayar sampeyan,
  • Entuk rekomendasi kanggo ROI sing luwih apik,
  • Bandhingake biaya ing kategori, lan
  • Temtokake cara nggunakake webinar kanggo organisasi sampeyan.

Temokake ROI webinar sampeyan saiki:

Gunakake Kalkulator ROI ReadyTalk

 pambocoran: ReadyTalk minangka klien saka kita lan sponsor saka Martech Zone.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.