Cara Nggawe Bisnis nganggo Twitter lan Tweet sing Disedhiyakake

Depositphotos 28250029 s

Twitter saiki nawakake macem-macem kampanye kanggo nggawe iki, ngarahake lalu lintas lan konversi menyang situs sampeyan, nginstal aplikasi, entuk petunjuk, utawa ningkatake tweet tartamtu.

Tweet sing Disedhiyakake terus muncul ing timeline ing Twitter lan aplikasi Twitter asli. Bisnis sampeyan kudune bisa nguntungake Praktik paling apik ing Twitter, nanging yen sampeyan bener-bener mbayar kanggo promosi Tweet, ana prekara tartamtu sing bisa sampeyan lakoni kanggo nambah tingkat klik-tayang saka Tweet sing dipromosekake.

Antarmuka kanggo Tweet sing Disedhiyakake ngidini pangguna nggambarake kampanye, nyetel tanggal promosi Tweet, lan milih pamirsa sing pengin target.

iki infographic saka Sosial Samosa nyedhiyakake langkah-langkah optimalisasi tartamtu sing bisa ditindakake nalika promosi Tweet kanggo luwih cepet. Tweet sing luwih cendhek cenderung luwih apik lan nambah hashtags, nyebutake, tautan, foto lan video nyebabake luwih akeh keterlibatan. Mung nambah tandha seru bakal ningkatake keterlibatan Tweet sing dipromosekake nganti 43%!

praktik-promosi-tweet-promosi paling apik