Rencana 5 Langkah Kanggo Ngoptimalake Checkout Kanggo Pembeli.

Checkout E-commerce Seluler

Miturut Statista, ing 2016, 177.4 yuta wong nggunakake piranti seluler kanggo toko, riset lan browsing produk. Angka iki diprediksi bakal tekan meh 200 yuta ing taun 2018. Lan laporan anyar sing ditindakake dening Alamat dikutip sing ditinggalake keranjang wis tekan tingkat rata-rata 66% ing AS.

Pengecer online sing ora nawakake pengalaman seluler sing apik mesthine bakal ilang bisnis. Penting banget supaya para pembeli tetep terlibat sajrone proses checkout. Ing ngisor iki ana 5 perkara sing bisa ditindakake para pengecer kanggo ngoptimalake formulir web kanggo para pembeli seluler.

  1. Gunakake Bar Progress - Kanthi ngidini pelanggan ndeleng bagean saka proses pamriksa sing wis rampung lan apa sing bakal kedadeyan, sampeyan ora mung ngilangi frustasi, menehi ngerti luwih suwe maneh, nanging sampeyan uga ngidini dheweke siyap kanggo langkah sabanjure . Iki nggawe kesempatan kanggo njaluk rincian pembayaran utawa voucer hadiah.
  2. Kesalahan sing Kurang Kanthi Teknologi Jinis - Ngisi formulir online bisa dadi akeh wektu lan miturut Baymard Institute, rata-rata tingkat pengabaian keranjang yaiku 69.23% amarga proses pamriksa sing rumit banget. Ing ndhuwur iki, Mobile Commerce Daily bubar nyatakake manawa 47% ora tuku tuku mCommerce amarga proses checkout dawa banget. Salah siji cara paling apik kanggo nyuda wektu lan gaweyan ing checkout yaiku kanthi ngetrapake alat validasi alamat cerdas sing menehi kapercayan marang para pembeli. teka ing wektu lan tanpa kesalahan. Iki uga ngindhari ditinggalake kranjang kanthi tetep fokus ing proses ngrampungake proses checkout.
  3. Gunakake kolom lan label sing laris ndhuwur - Label posisi ing ndhuwur kothak formulir luwih efektif tinimbang dipanggonke ing jejere lapangan amarga luwih gampang dideleng ing piranti seluler. Iki ngilangi kabutuhan kanggo nggulung utawa nggedhekake. Penting, priksa manawa lapangan diwenehi label, saengga pelanggan bisa ngerti informasi sing dibutuhake. Iki bisa ditambah kanthi nambah conto, sing bisa digunakake kanthi nyata nalika mbutuhake format tartamtu, kayata MM / DD / YY.
  4. Entuk Ukuran Kanan - Kita kabeh ngerti manawa ukuran layar ponsel bisa uga dadi masalah. Iki pancen bener banget nalika nulis rincian babagan formulir web, lan bisa nyebabake kesalahan mlebu, utawa kanthi ora sengaja ngeklik tautan sing bakal nggawa kita adoh saka checkout. Amarga piranti seluler dadi luwih penting kanggo blanja online, pengecer kudu nggawe manawa wis ana ngatasi masalah iki, lan njamin manawa para pembeli duwe pengalaman pelanggan sing padha hebat, yaiku blanja liwat seluler utawa desktop. Iki bisa ditindakake kanthi ngowahi ukuran kolom lan tombol kanthi otomatis kanggo ukuran layar seluler. Nggunakake kolom telusuran alamat baris siji ora mung nggampangake model mental nggoleki alamat nanging tegese sampeyan ora butuh akeh ruang ing formulir karo kolom kanggo saben baris alamat. Wujude katon luwih ringkes lan ora medeni maneh minangka asil.
  5. Bukak Keyboard sing relevan - Kalebu atribut sing bener ing kode HTML kanggo entuk keyboard sing paling pas kanggo format input. Priksa manawa lapangan diwenehi tag kanthi bener kanggo nyuda kognitif lan nggawe proses ngetik informasi luwih lancar. Tips liyane yaiku mungkasi browser seluler saka tembung sing mbenerake kanthi otomatis. Iki penting ing kasus, umpamane, jeneng dalan ora diakoni minangka tembung sing bener.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.