7 Cara Ngoptimalake Corong Konversi Pemasaran Online

nambah corong pemasaran konversi

Akeh banget pemasar sing prihatin nambah lalu lintas menyang situs tinimbang ngowahi lalu lintas sing diduweni. Pengunjung teka saben dina ing situs sampeyan. Dheweke ngerti produk sampeyan, duwe anggaran, lan siyap tuku… nanging sampeyan ora kepincut karo penawaran sing kudu dikonversi.

Ing pandhuan iki, Brian Downard saka Eliv8 nuduhake sampeyan langkah demi langkah cara nggawe corong pemasaran otomatis sing bisa digunakake kanggo nggedhekake potensial pertumbuhan bisnis kanthi nggunakake formula 7 langkah sing gampang.

  1. Produk / Pas Pasar - Priksa manawa produk sing sampeyan marketing pas karo target pamirsa sing sampeyan minat.
  2. Pilih Sumber Lalu Lintas Sampeyan - Temtokake sumber lalu lintas paling apik lan jalanake lalu lintas luwih akeh saka sumber kasebut.
  3. Lead Magnet - Nawakake tawaran sing ora bisa ditolak sing bisa diwenehake menyang pelanggan GRATIS minangka ganti informasi kontak.
  4. Kabel Trip - Nawakake tawaran tiket super murah lan ora bisa ditolak (biasane antara $ 1 lan $ 20) sing digunakake kanggo ngowahi prospek dadi pelanggan.
  5. Penawaran Inti - Saiki sampeyan wis entuk konversi, nambah lan nawakake Produk utawa Layanan Inti.
  6. Profit Maximizer - nawakake a mbendel sing ngemot barang wates dhuwur lan sithik bebarengan.
  7. Bali Jalanake - nggawa pembeli sing ora tuku maneh menyang corong sampeyan kanthi nggawe titik tutul strategis ing saindenging internet.

Tambahake Tingkat Konversi ing Corong Pemasaran Online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.