Wayahe Ngunggahake RSS Feed Saka Wong Mati

mundhakake pakan sampeyan

Beda karo kapercayan umum, feed isih mlaku-mlaku ing internet ... utawa paling ora dununge. Sindikasi konten bisa uga digunakake dening aplikasi lan situs web luwih saka wong sing nggunakake feed feed… nanging kesempatan kanggo mesthekake konten sampeyan disebar lan katon apik banget ing saindhenging piranti isih dadi strategi strategi isi.

Cathetan: Yen sampeyan ilang - iki artikel ing apa feed RSS.

Aku kaget nalika ndeleng akun Feedburner lawas nalika ngerti yen isih ana 9,000+ pangguna sing ndeleng konten liwat feed saben dina ... wow! Lan nalika miwiti ndeleng situs liyane, dheweke duwe 50,000+ pamaca ing sawetara blog. Ing ngisor iki sawetara perkara sing wis ditindakake kanggo ngunggahake RSS feed saka wong mati kanthi nggunakake WordPress.

  • Priksa manawa sampeyan duwe kirim gambar cilik aktif ing situs sampeyan lan tambahake tag sing penting supaya artikel sampeyan duwe gambar sing ditampilake. Iki bisa ditindakake nganggo WordPress kanthi nggunakake Plugin SB RSS Feed Plus kanggo WordPress utawa sampeyan bisa nulis fungsi dhewe.
  • Nglakoni Panganan supaya sampeyan bisa nglacak lan ngukur konsumsi feed lan klik-tayang, bisa ngatur URL feed, lan push feed menyang saluran sosial.
  • Tambahake blur hak cipta utawa ajakan tumindak ing dhasar pakan nganggo a WordPress SEO plugin. Kita kejiret wong sing nyolong lan nyithak ulang feed kita kabeh wektu lan padha bisu kanggo njaga hak cipta nalika nerbitake.
  • Tambah alamat feed menyang menu banjur lebokake ing situs sampeyan kanthi nggunakake simbol internasional kanggo feed RSS.
  • Tambahake tag header sing dibutuhake menyang tema sampeyan ing antarane tag judhul supaya aplikasi lan browser nemokake alamat feed sampeyan, iki kode kanggo alamat feed kita:

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Martech Zone Feed" href="http://feed.martech.zone" />

Pateni feedburner lan uripakePressPress:

Kita ngeculake feedburner lan dileksanakake Panganan ing situs iki. Iki minangka platform analitik feed lengkap kanthi fitur tambahan sing apik kayata kemampuan kanggo CNAME feed supaya sampeyan ora gumantung karo sing lawas feedburner URL Dadi, aku duwe subdomain https://feed.martech.zone atur pakan!

Mangkene carane ngowahi situs sampeyan menyang Panganan:

FeedPress duwe akeh opsi liyane kanggo ngatur lan ngoptimalake feed sampeyan:

  • Publishing Media Sosial - FeedPress uga duwe sing luar biasa integrasi media sosial ing ngendi sampeyan bisa kanthi otomatis nerbitake kabeh konten sing mentas diterbitake ing kabeh akun media sosial.
  • Lacak Pakan - laporan canggih lan akurat babagan pirang-pirang pelanggan sing sampeyan duwe, ing endi, lan kepiye para pelanggan nggunakake feed sampeyan.
  • Newsletter Email - Gratis kanggo 1000 pelanggan utawa kurang. Aktifake fitur buletin lan entuk kode formulir pendaftaran kanggo dilebokake ing situs sampeyan dhewe.
  • Push Notifikasi - Notifikasi push aktif liwat PubSubHubbub kanggo menehi kabar marang pelanggan feed konten anyar sampeyan.
  • Kustomisasi Konten - Nambah judhul lan logo, motong konten sampeyan, ngowahi teks sing diwaca luwih akeh, atur nomer artikel.
  • Sertifikat aman - Penegakan SSL kanggo nggedhekake pangiriman.
  • Integrasi Google Analytics - Pelacakan UTM otomatis nalika pamaca feed klik ing situs sampeyan.
  • Format Alternatif - Umpan sampeyan bisa dikonsumsi nganggo XML, JSON, utawa HTML.
  • WordPress Plugin - Yen sampeyan ana ing WordPress, dheweke bakal menehi plugin supaya luwih gampang!

Mlebu Kanggo FeedPress

Cathetan: Aku wis nyakup URL afiliasi kanggo Panganan - lan nyaranake platform pro!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.