Kepiye Aku Ngoptimalake Gambar sing Ditampilake Kanggo Media Sosial Lan Nambah Lalu Lintas Sosial 30.9%

Optimalake Gambar Media Sosial

Pungkasan November pungkasan, aku mutusake nyoba kanggo ngoptimalake gambar sing ditampilake kanggo media sosial kanggo ndeleng apa bakal duwe mupangate. Yen sampeyan wis suwe dadi pamaca utawa pelanggan, sampeyan bakal ngerti manawa aku terus nggunakake situs kanggo eksperimen dhewe.

Ngrancang gambar sing luwih menarik sing dituduhake ing media sosial nambah 5 utawa 10 menit kanggo persiyapan artikel dadi ora investasi wektu sing gedhe… nanging menit mesthi tambah lan aku pengin ati-ati manawa aku nandur modhal kanthi wicaksana nalika nerangake Martech Zone.

Nalika biyen mung njupuk sawetara foto stock sing dadi perwakilan saka konten, aku sengaja nggawe gambar sing ditampilake kaya ing ngisor iki:

  1. Size - Aku nggawe template ing Illustrator iku 1200px jembaré kanthi 675px dhuwur. Aku uga ngowahi tema kanggo nampilake gambar kanthi rega sing dioptimalake iki.
  2. iklan - Aku ora kalebu jeneng situs, nanging mesthi kalebu logo supaya diakoni kanthi konsisten ing pembaruan media sosial.
  3. Title - Judhul sing apik banget sing ora mesthi cocog karo teks nyata ing artikelku. Aku bisa ngoptimalake judhul kiriman kanggo nggoleki nanging nulis ulang judhul ing gambarku kanggo nyoba kanggo ngeklik luwih akeh.
  4. gambar - Aku duwe langganan Celengan supaya gampang nggoleki lan golek ilustrasi sing apik sing bisa didownload lan digabungake.

Aku banjur nggunakake Panganan kanggo nerbitake artikel kanthi otomatis menyang saluran sosial. asile yaiku tweet utawa update Facebook sing pancen nyata. Mangkene carane katon Twitter:

Mangkene carane katon Facebook:

Lan ing LinkedIn:



Amarga judhul ditulis nganggo basa Inggris, aku nganalisa sawetara wulan kepungkur, mbusak postingan virus, lan mbatesi pamirsa ing Amerika Serikat, Kanada, Inggris, Selandia Baru lan Australia. Asilé cukup kaget…

Ing Google Analytics, analisis referensi media sosial saya suwe nyebabake a Tambah% 30.9 ing tampilan kaca sing asale saka media sosial ing gambarku sing dioptimalake dioptimalake.

Cukup narik kawigaten, saluran media sosial sing paling ora daklakoni kanggo nggarap… kaca Facebook, yaiku kenaikan paling dramatis… tambah 59.4%.

Ora kabeh sampurna… Aku weruh manawa rata-rata wektu ing kaca lan kaca saben kunjungan pengunjung anyar iki mudhun (kurang saka 10%) mula nalika narik luwih akeh pengunjung, aku isih durung nindakake tugas sing apik ing tetep ing kene.

Aku terus nggarap lan ngoptimalake situs kanthi cara liya, utamane ngliwati atusan artikel lawas seminggu, nganyari sawetara, mbusak sawetara, ngarahake akeh, lan nggarap kualitas situs kanthi umum. Aku uga ngetrapake layanan terjemahan otomatis sing wis ndeleng jumlah pengunjung mundhak saka negara-negara non-Inggris.

Upaya kasebut ngasilake banget ing akuisisi ... statistik taun suwene sajrone 30 dina pungkasan:

  • Lalu Lintas Langsung munggah 58.89%
  • Panelusuran Organik munggah 41.18%.
  • Lalu Lintas Media Sosial mundhak 469.70%

Sakabèhé, situsku kira-kira tikel tikel kaping loro ... sing luwih seneng!

Kudu Bantuan Kanthi Pemasaran Digital?

Yen sampeyan pengin audit situs kanthi strategi tartamtu sing bisa nambah akuisisi, aja nganti hubungi kula DK New Media. Aku bisa nindakake audit kanggo sampeyan, nyedhiyakake pelatihan tim, utawa malah nggawe sampeyan dadi klien kanggo mbantu sampeyan ningkatake asil pemasaran digital. Aku uga trampil banget ing ngoptimalake situs WordPress yen mbutuhake prasarana lan pangembangan pangembangan sing nyata.

kontak Douglas Karr

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo macem-macem layanan ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.