Optimisasi: Konten, Paths, Landings lan Konversi

Nalika njupuk klien anyar, meh mesthi kudu nerangake kepiye cara nemokake situs klien, cara mlebu situs kasebut, lan kepiye cara dadi pelanggan liwat strategi pemasaran online. Wis tau dirancang. Pelanggan nggunakake akeh wektu ing kaca ngarep, wektu sethithik banget kanggo kaca internal, lan meh ora ana wektu kanggo kaca landas lan konversi.

Umume percaya lalu lintas menyang situs katon kaya iki:
path-to-konversi-1-4

Nanging, iku ora akurat. Nalika akeh wong sing bisa mlebu liwat kaca ngarep, umume wong sing nemokake liwat telusuran lan media sosial ngetik liwat kaca lan postingan blog ing situs kasebut. Kaca ngarep dadi siji kaca sing dikunjungi, nanging isih ana jalur. Uga, masarakat ngunjungi liwat pirang-pirang piranti - seluler, tablet lan desktop.
path-to-konversi-2-4

Dadi, kanggo nambah kinerja situs web, kita ngoptimalake saben kaca - ora mung kaca ngarep. Disaranake nambah visibilitas ing telusuran lan media sosial kanthi nyedhiyakake luwih akeh jalur liwat strategi konten. Kirim blog, kaca, infografis, whitepaper, studi kasus, berita lan acara… kabeh mau nyedhiyakake konten sing bisa ditemokake lan bisa dituduhake online! Lan kita priksa manawa dioptimalake kanggo browsing seluler lan tablet uga ing desktop.
path-to-konversi-3-4

Pungkasan, masalah pungkasan sing kita deleng yaiku manawa para klien wis duwe lalu lintas sing cocog, nanging ora bisa ngowahi lalu lintas kasebut. Kanthi nyedhiyakake luwih akeh tawaran, tawaran dinamis lan khusus, demo, unduhan, uji coba, lan cara konversi liyane, kita bakal bisa ngerteni luwih akeh konversi lalu lintas sing ana.
path-to-konversi-4-4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.