Cara Ngoptimalake Video Youtube lan Saluran Sampeyan

Video YouTube lan Optimisasi Saluran

Kita terus ngupayakake pandhuan optimalisasi kanggo klien. Nalika kita audit lan nyedhiyakake klien babagan apa sing salah lan apa sing salah, mesthine uga kudu menehi pandhuan carane mbenerake masalah.

Nalika audit karo klien, kita bakal gumun kanthi gaweyan minimal kanggo nambah ngarsane Youtube lan informasi sing gegandhengan karo video sing diunggah. Umume mung ngunggah video, nyetel judhul, lan banjur lunga. Youtube minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro ing mburi Google lan uga muji Kaca Hasil Mesin Telusuran Google. Ngoptimalake video bakal njamin saben video ditemokake ing telusuran sing relevan.

Ngatur Saluran YouTube Sampeyan

Pisanan, manawa sampeyan navigasi pangaturan in YouTube studio lan gunakake kabeh fitur kanggo ngatur saluran sampeyan.

  • Layout - Ngatur cuplikan saluran lan video sing ditampilake kanggo pelanggan sing bali. Priksa manawa nambah bagean sing ditampilake - yen sampeyan duwe macem-macem jinis video, ing ngisor iki papan sing apik kanggo nambah dhaptar lagu siji kanthi video paling anyar.
  • iklan - Tambahake gambar kanggo saluran sampeyan, biasane logo sampeyan, sing diformat kanggo tampilan gambar bunder. Tambahake gambar spanduk sing paling ora 2048 x 1152 piksel nanging waspada kepiye gambar ditampilake ing saben output. YouTube ngidini sampeyan pratinjau saben. Kajaba iku, tambahake watermark video ing kabeh video kanggo kesadharan merek. Elinga yen sampeyan ora nyelehake konten ing saben video sing bisa didhelikake ing mburine watermark.
  • Info dhasar - Nyedhiyakake katrangan babagan saluran sampeyan sing narik kawigaten para pengunjung kanggo ndeleng lan langganan saluran sampeyan. Sawise entuk 100 pelanggan lan saluran sampeyan wis suwene 30 dina, atur URL kanthi julukan kanggo saluran kasebut, tinimbang kunci unik sing diwenehake YouTube. Lan sing paling penting, tambahake tautan menyang info dhasar sing nyurung wong bali menyang situs sampeyan utawa saluran sosial liyane.

Sadurunge Sampeyan Nerbitake

Sawetara tips babagan produksi video sampeyan. Ing njaba rekaman lan suntingan video sing nyata, aja lali karo elemen video penting kasebut sadurunge nerbitake:

  • Audio - Apa sampeyan ngerti luwih akeh wong sing bakal ninggalake video kanggo masalah audio tinimbang kualitas video? Priksa manawa ngrekam video nganggo peralatan audio sing apik kanggo njupuk swara tanpa kumandhang, reverb, lan gangguan latar mburi.
  • Intro - Intro sing kuat kudu nyetel kenapa wong kudu terus nonton video sampeyan. Akeh banget pamirso sing nonton sawetara detik banjur mlaku. Kenalake merek sampeyan lan critakake marang wong-wong sing bakal sinau yen dheweke tetep tetep.
  • Outro - Outro sing kuat karo ajakan-ajeg lan tujuan sing penting banget supaya pamirsa njupuk langkah sabanjure. Aku luwih seneng URL tujuan, utawa uga alamat email lan nomer telpon, ing detik pungkasan video sampeyan. Priksa manawa URL ing video cocog karo URL sing dijelasake ing langkah-langkah ing ngisor iki.

Optimisasi Video Youtube

Mangkene rincian apa sing kita goleki nalika mriksa video Youtube klien:

optimalisasi youtube

  1. Judhul Video - Saluran video sampeyan kudu menehi judhul sing akeh tembung kunci. Nganti saiki, cara judhul video sampeyan dadi faktor sing paling penting. Youtube nggunakake judhul video kanggo judhul ing kaca lan judhul kasebut. Gunakake tembung kunci dhisik, banjur informasi perusahaan sampeyan:

    Cara Ngoptimalake Video Youtube Sampeyan | Martech

  2. Details - Sawise sampeyan ngunggah video, sampeyan bakal bisa ndeleng akeh, pilihan liyane kanggo rincian informasi ing video kasebut. Yen sampeyan narik kawigaten pamirsa lokal, sampeyan bisa nambah lokasi menyang video kasebut. Iseni kabeh detail sing bisa, kabeh mbantu njamin supaya video diindeks kanthi bener lan ditemokake! Priksa manawa ngatur video dadi dhaptar lagu uga.
  3. Miniatur - Sawise sampeyan verifikasi Saluran YouTube kanthi nomer telpon, sampeyan bisa ngatur gambar cilik saben video. Cara sing luar biasa kanggo nggawe iki yaiku nggabungake judhul ing gambar video, iki minangka conto saka Crawfordsville, Indiana Roofer kita lagi nggarap, Layanan Ngarep Cook:

  1. URL Pisanan - Yen ana sing nemokake video sampeyan lan dheweke seneng, kepiye cara bali menyang situs sampeyan kanggo ngobrol karo sampeyan? Ing kolom deskripsi, langkah pertama sampeyan kudu menehi link bali menyang kaca kebangkrutan sing pengin dikunjungi wong liya. Selehake URL luwih dhisik supaya isih katon nganggo kolom katrangan sing wis dipotong Youtube.
  2. Description - Aja mung nyelehake siji utawa loro baris, nulis panjelasan video sing kuat. Akeh video sing sukses nyatane nyakup kabeh transkripsi video ing kabeh. Duwe konten sing ndhukung ing kaca apa wae penting… ing Youtube iku penting banget.
  3. Cathetan - Luwih akeh wong sing nonton video kanthi swara mati. Kirim video kanggo katrangan supaya masarakat bisa maca bareng karo video kasebut. Sampeyan kudu nyetel basa video kanthi bener lan transkripsi, banjur sampeyan bisa ngunggah File SRT sing selaras karo wektu video.
  4. tags - Nggunakake tag kanthi efektif kanggo dhaptar tembung kunci sing pengin ditemokake ing video sampeyan. Menehi tag video sampeyan minangka cara sing apik kanggo nambah visibilitas ing telusuran Youtube sing relevan.
  5. komentar - Video kanthi kegiatan komentar dhuwur cenderung luwih dhuwur tinimbang video tanpa komentar. Nuduhake video sampeyan karo kolega lan rekan kerja lan ngajak supaya nambah jempol lan komentar ing video kasebut.
  6. Ndeleng - Sampeyan durung rampung! Promosi video sampeyan ing endi wae ... ing kiriman blog, ing kaca web, ing jaringan sosial, lan uga kanthi siaran pers. Yen luwih akeh tontonan video sampeyan, mula bakal populer. Lan masarakat cenderung nonton video kanthi tontonan lan ngliwati pandhuan sing kurang.
  7. Peta Situs Video - Yen video minangka bagean utama ing situs sampeyan, sampeyan uga pengin nggawe peta situs video nalika nerbitake ing situs web utawa blog. Konten video kalebu kaca web sing ngemot video, URL menyang pamuter kanggo video, utawa URL konten video mentah sing dadi host ing situs sampeyan. Peta Situs ngemot judhul, deskripsi, URL kaca main, URL gambar cilik, lan lokasi file video mentah, lan / utawa URL pamuter.

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi karo Pdt, layanan sing apik kanggo transkripsi video lan tulisan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.