Ngrancang Organisasi Pemasaran Optimal.

organisasi pemasaran

Ing pacelathon karo kancaku lan kolega Joe Chernov, VP Marketing ing Kinvey, kita lagi ijolan sawetara pitakon paling umum sing ditampa ing tim lan saka kanca ing industri. Karo Joe dadi pemasar konten taun iki sampeyan ora bakal kaget ngerti yen salah sawijining pitakon sing paling ditakokake yaiku:

Kepiye cara miwiti program pemasaran konten sing sukses?

Pitakon nomer loro sing asring ditakokake yaiku:

Kepiye cara nggawe tim pemasaran sampeyan?

Kaget? Mungkin ora.

Nalika takon marang kanca-kancaku, jelas yen pengalaman Joe dudu anomali. Nyatane, pengalaman pribadi saya mirip karo dheweke lan nalika aku miwiti panelitian luwih akeh, mesthi wae struktur organisasi sing optimal kanggo tim pemasaran sampeyan dadi topik sing penting. Startup pengin nggawe tim sing sukses lan organisasi gedhe pengin ngoptimalake. Sing nggegirisi yaiku ora ana akeh konten praktis sing ndhukung topik iki.

Sajrone pirang-pirang taun kepungkur, aku pancen begja dadi organisasi pemasaran kanggo bisnis perusahaan lan bisnis menengah. Aku wis dadi bagean saka tim tim wiwit wiwitan kaya Melu (saiki dadi bagean saka Oracle) lan ngoptimalake karo tim ing Webtrends lan saiki Mindjet. Sajrone wektu iki, aku wis nggawe playbook organisasi sing bisa ukuran meh kabeh ukuran bisnis, gampang adaptasi, lan duwe rekam trek sing wis sukses. Ing ngisor iki minangka buku dolanan lan aku ngarep-arep bisa miwiti pacelathon utawa nggawe ide kanggo tim sampeyan dhewe.

 

Siji bab sing mesthi. Tingkat gangguan lan pangowahan bakal tambah akeh ing pemasaran. Aku mikir manawa organisasi pemasaran sampeyan kudu ndhukung kemampuan adaptasi karo pangowahan kasebut lan sukses. Aku seneng saran sampeyan babagan cara supaya buku iki bisa luwih apik.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.