Cara Ngaktifake lan Ngoptimalake WordPress kanggo Gambar Unggulan

Gambar Unggah ing WordPress

Nalika aku nyiyapake WordPress kanggo akeh klien, aku mesthi yakin supaya bisa nggabungake gambar sing ditampilake menyang saindenging situs. Mangkene conto saka a Konsultan Salesforce situs sing diluncurake… Aku ngrancang gambar sing ditampilake kanthi estetis, cocog karo merek umum, lan menehi sawetara informasi babagan kaca kasebut:

gambar sing ditampilake wordpress

Dene sing liyane platform media sosial duwe dimensi gambar dhewe-dhewe, Dimensi Facebook bisa digunakake kanthi apik karo kabeh platform liyane. Gambar unggulan sing dirancang kanggo Facebook kanthi pratinjau kaca, artikel, postingan, utawa uga jinis kiriman khusus ing pratinjau LinkedIn lan Twitter.

Apa Dimensi Gambar Unggulan sing Optimal?

Facebook negesake manawa ukuran gambar sing ditampilake kanthi optimal yaiku 1200 x 628 piksel kanggo gambar nuduhake link. Ukuran minimal yaiku setengah saka… 600 x 319 piksel.

Facebook: Gambar ing Shares Link

Mangkene sawetara tips babagan nyiyapake WordPress kanggo panggunaan gambar sing ditampilake.

Aktifake Gambar Unggah ing Kaca lan Jenis Kirim

WordPress dikonfigurasi kanggo gambar sing ditampilake ing postingan blog kanthi standar, nanging ora bisa digunakake kanggo kaca. Iki sejatine pengawasan miturut pendapatku ... nalika ana kaca sing dituduhake ing media sosial, bisa ngontrol gambar sing dipratinjau bisa nambah tarif klik-tayang saka media sosial kanthi dramatis.

Kanggo nggabungake gambar sing ditampilake ing kaca, sampeyan bisa ngatur file tema.php tema utawa tema bocah kanthi kaya ing ngisor iki:

add_theme_support( 'post-thumbnails', array( 'post', 'page' ) );

Sampeyan uga bisa nambah jinis kiriman khusus sing wis sampeyan dhaptar ing rangking kasebut.

Tambah Kolom Gambar sing Ditampilake menyang Kaca lan Kiriman Sampeyan ing Admin WordPress

Sampeyan bakal pengin gampang ndeleng lan nganyari kaca lan kiriman endi sing wis ditrapake gambar sing ditampilake, dadi plugin sing nindakake tugas sing hebat yaiku Gambar Pos Pilihan plugin Sawetara suwe durung dianyari, nanging isih nindakake tugas sing hebat. Sampeyan malah ngidini sampeyan takon kiriman utawa kaca kanthi gambar sing durung disetel!

gambar postingan admin nampilake gambar

Setel Gambar Media Sosial Default

Aku uga nginstal lan ngatur gambar sosial gawan nggunakake Plugin Yoast's SEO WordPress. Nalika Facebook ora njamin yen bakal nggunakake gambar sing sampeyan tentokake, aku ora kerep ndeleng dheweke ora nggatekake.

Sawise sampeyan instal Yoast SEO, sampeyan bisa ngeklik ing Setelan Sosial, ngaktifake Bukak Graph data meta, lan nemtokake URL gambar standar sampeyan. Aku nyaranake plugin lan setelan iki.

setelan sosial sing paling apik

Tambah Tip kanggo Pangguna WordPress Sampeyan

Amarga klienku asring nulis lan nerbitake kaca, postingan, lan artikel dhewe, aku ngowahi tema WordPress utawa tema bocah kanggo ngelingake ukuran gambar sing optimal.

pucuk gambar sing ditampilake

Cukup tambahake cuplikan iki menyang functions.php:

add_filter('admin_post_thumbnail_html', 'add_featured_image_text');
function add_featured_image_text($content) {
    return $content .= '<p>Facebook recommends 1200 x 628 pixel size for link share images.</p>';
}

Tambahake Gambar Pilihan menyang Umpan RSS Sampeyan

Yen sampeyan nggunakake feed RSS kanggo nampilake blog ing situs liya utawa menehi newsletter email, sampeyan bakal pengin nerbitake gambar kasebut kalebu feed nyata. Sampeyan bisa kanthi gampang nindakake iki kanthi Gambar Pilihan ing RSS kanggo Mailchimp & Plugin Email Liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.