Integrasi lan Pengujian Analytics OpinionLab

opinionlab

OpinionLab minangka platform kanggo nyekel informasi pelanggan liwat survey lan umpan balik saka situs web sampeyan. OpinionLab ngarani Data Voice-Of-Customer (VOC). OpinionLab saiki ngembangake fitur kanggo kalebu kalorone integrasi lan tes analytics. Iki migunani banget kanggo ngubungake umpan balik pengunjung karo kegiatan situs.

Kanthi biaya entuk pelanggan anyar kanthi enem nganti kaping pitu saka sing disimpen, sing penting kanggo merek supaya bisa input saka konsumen sing melu, ora nate luwih gedhe ,? jarene Rand Nickerson, CEO OpinionLab. ? Nalika Web Analytics menehi wawasan penting babagan apa sing ditindakake pengunjung kanthi online, streaming data VOC ngerteni manawa pangguna tumindak kaya ngono. Kanthi ngembangake alat integrasi sing wis kabukten kanggo nyakup platform pangujian multivariat lan A / B kayata Omniture Test & Target, saiki merek bisa nutupi wawasan pelanggan khusus kaca Analytics asil tes. Kejabi ngenali sukses utawa area masalah kanthi luwih efisien, perusahaan bisa nggunakake sinau kunci ing kabeh situs web utawa organisasi, kanthi nambah ROI kanthi cepet saka saben tes sing ditindakake.

Contone, yen sampeyan Analytics data mbukak lonjakan tarif bouncing kaca kanthi tiba-tiba, sampeyan bisa nggabungake laporan komentar pelanggan kanggo ngerti sebabe wong-wong padha lunga. Utawa, yen sampeyan nampa tandha sing nuduhake manawa akeh pengunjung kaca sing menehi komentar negatif, sampeyan bisa ngeklik sapisan kanggo ndeleng saben pangguna Analytics puter maneh data utawa sesi.

integrasi opinionlab

The Analytics integrasi saiki digunakake karo WebTrends, TeaLeaf, Google Analytics, Omniture, CoreMetrics lan liya-liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.