5 Pengarepan Browser… ing Opera

OperaModifoo njaluk aku menehi komentar babagan apa sing dakrasakake browser Opera supaya bisa entuk pangsa pasar. Opera minangka browser sing apik saka Norwegia sing bisa digunakake kanthi apik. Aku utamane penggemar versi Mobile sing mbukak telpon. Opera bisa uga ora seneng tanggepanku karo iki - uga browser liyane - nanging saiki bisa uga.

5 Pengarepan kanggo Opera

  1. Mbangun komponen kothak data sing bisa dikembangake nggunakake HTML dhasar lan bisa uga sawetara CSS canggih. Kudu duwe paging, ngurutake, nyunting ing papan liya-liyane, lsp.
  2. Gawe komponen pamuter media sing ndhukung Quicktime, Windows Media, lan Real Audio. Sepisan maneh, ngidini aku ngembangake kanthi nggunakake HTML lan CSS. Tambahake kemampuan streaming.
  3. Mbangun komponen editor sing bakal ngasilake HTML lan CSS sing sebanding karo editor online sing apik. Ngidini pangguna kanggo ngembangake, ngirim lan njupuk liwat XML-RPC lan uga FTP.
  4. Mbangun komponen charting sing cocog karo diagram ing Excel. Ngidini naleni nganggo datagrid kanthi lancar.
  5. Ora ana ing omah sampeyan, ana tandha sambutan kanggo Pangembang! Pangembang bakal nggawe utawa ngrusak browser sampeyan. Kemampuan kanggo nggunakake browser kanggo nggabungake solusi sampeyan minangka cara paling cepet kanggo entuk pangsa pasar.

Cekakipun, kula kepengin ningali Opera invent lan nglanggar aturan browser. Safari lan iPhone mung nindakake iki. Dheweke ora muter aturan, dheweke nggawe aturan!

Aplikasi terus online lan dadi luwih rumit. Browser sing ndhukung komponen dhasar sing katon RIA teknologi sing bakal dibangun, kaya Flex lan AIR, bakal merevolusi Piranti Lunak minangka industri Layanan lan entuk pangsa pasar kanthi signifikan.

Entuk wong kerja ing browser sampeyan, Opera. Banjur dheweke bakal muter!