5 Pengarepan Browser… ing Opera

OperaModifoo njaluk aku menehi komentar babagan apa sing dakrasakake browser Opera supaya bisa entuk pangsa pasar. Opera minangka browser sing apik saka Norwegia sing bisa digunakake kanthi apik. Aku utamane penggemar versi Mobile sing mbukak telpon. Opera bisa uga ora seneng tanggepanku karo iki - uga browser liyane - nanging saiki bisa uga.

5 Pengarepan kanggo Opera

  1. Mbangun komponen kothak data sing bisa dikembangake nggunakake HTML dhasar lan bisa uga sawetara CSS canggih. Kudu duwe paging, ngurutake, nyunting ing papan liya-liyane, lsp.
  2. Gawe komponen pamuter media sing ndhukung Quicktime, Windows Media, lan Real Audio. Sepisan maneh, ngidini aku ngembangake kanthi nggunakake HTML lan CSS. Tambahake kemampuan streaming.
  3. Mbangun komponen editor sing bakal ngasilake HTML lan CSS sing sebanding karo editor online sing apik. Ngidini pangguna kanggo ngembangake, ngirim lan njupuk liwat XML-RPC lan uga FTP.
  4. Mbangun komponen charting sing cocog karo diagram ing Excel. Ngidini naleni nganggo datagrid kanthi lancar.
  5. Ora ana ing omah sampeyan, ana tandha sambutan kanggo Pangembang! Pangembang bakal nggawe utawa ngrusak browser sampeyan. Kemampuan kanggo nggunakake browser kanggo nggabungake solusi sampeyan minangka cara paling cepet kanggo entuk pangsa pasar.

Cekakipun, kula kepengin ningali Opera invent lan nglanggar aturan browser. Safari lan iPhone mung nindakake iki. Dheweke ora muter aturan, dheweke nggawe aturan!

Aplikasi terus online lan dadi luwih rumit. Browser sing ndhukung komponen dhasar sing katon RIA teknologi sing bakal dibangun, kaya Flex lan AIR, bakal merevolusi Piranti Lunak minangka industri Layanan lan entuk pangsa pasar kanthi signifikan.

Entuk wong kerja ing browser sampeyan, Opera. Banjur dheweke bakal muter!

5 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake pikirane.

    Aku setuju tenan yen Opera kudu golek pendekatan sing beda tinimbang "mung" sing nyenengake para pangguna. Kanthi cara kasebut entuk browser (bisa uga) paling apik, nanging mung 5% sing nggunakake. Dheweke butuh pendekatan sing beda, lan amarga ora duwe pengaruh ing Microsoft, mula kudu nggawe kreatifitas.
    Aku seneng babagan ide sampeyan supaya para pangembang rumangsa disambut. Titik apik banget.

  2. 2

    Dhaptar sing apik banget, lan titik pungkasan utamane nyebabake provokasi. http://dev.opera.com/ ana lan duwe sawetara konten sing apik, nanging kepiye carane bisa ditemokake, eh? Warta sing apik yaiku yen akeh kekarepan sampeyan bisa uga kedadeyan luwih cepet saka sing sampeyan kira - kepiye

    1. Spesifikasi datagrid WHATWG
    2. Spesifikasi video WHATWG lan versi pratinjau Opera kanthi dhukungan VIDEO.
    3. Ora jelas babagan apa sing sampeyan pikirake babagan laporan posting lan pengambilan, nanging spek contentEditable bakal nyedhiyakake "plumbing" umume.
    4. Charting minangka kekarepan sing nyenengake yen AFAIK ora ana ing peta dalan, nanging kepiye Opera sing sopan Dhukungan SVG? Kanthi sethithik skrip, sampeyan bakal entuk grafik.
  3. 3
    • 4

      … Bisa uga amarga dheweke nggunakake Opera? 🙂

      Btw, trackback kayane ora bisa digunakake - miturut "5 kekarepan" saka sampeyan ... Apa iki bisa digandhengake (dakkira aku mung minangka programmer?)

  4. 5

    Mart, hipotesis babagan Opera sing dadi pelaku kudu dites - dadi nuwun sewu babagan spam komentar 😉

    Doug, bisa uga sampeyan duwe sawetara plugin "keamanan komentar" sing nganggep komentar kasebut minangka serangan skrip lintas situs?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.