OpenCart: Open Source Ecommerce

logo opencart

Yen sampeyan lagi golek solusi e-commerce internasional lan dadi mitra sing cocog, sampeyan ora kudu luwih golek Store. OpenCart minangka platform e-commerce open source sing dibangun ing framework MVC (Model View Controller), mula uga bisa keukur.

Platform kasebut uga fitur lengkap: Kategori Unlimited, Produk Unlimited, Produsen Unlimited, Cithakan, Multi-Basa, Multi-Currency, Ulasan Produk, Rating Produk, Produk sing Bisa Diunduh, Owahi Ukuran Gambar Otomatis, Tarif Pajak Multiple, Produk sing Gegandhengan, Unlimited, Kaca Informasi, Perhitungan Bobot Pengiriman, Sistem Kupon Diskon, Optimisasi Mesin Telusuran (SEO), Sistem Modul, Alat Serep & Pulihake, Invois sing Bisa dicithak, Laporan Penjualan lan liya-liyane…

opencart

OpenCart dibangun nggunakake PHP, MySQL, jQuery lan CSS… ngidini sampeyan ngatur kanthi lengkap, tema, lan dadi host ing platform hosting standar. Situs iki nduweni mitra pangembangan ing saindenging jagad lan komunitas sing sehat oDesk (papan outsourcing kanggo ngirim kesempatan).

Luwih penting yaiku dhaptar akeh Ekstensi OpenCart. Tema seluler, biaya pengiriman internasional, paket basa, email Kréta Blanja sing ditinggal ... sampeyan jeneng, mesthine wis dikembangake. Kanthi 20 rilis versi utama, OpenCart katon minangka sistem sing hebat sing dikembangake kanggo sadurunge!

Cathetan: Aku maca babagan OpenCart ing Majalah NET, tansah gumun karo sumber daya gedhe sing ditemokake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.