Mbukak = Wutah

Depositphotos 17625997 s

Awal taun iki, aku kerja bareng karo Tim NFL nasional kanggo ngevaluasi alat basis data lan pemasaran email. Minangka evaluasi lengkap babagan macem-macem toolet sing bisa digunakake. Wilayah sing dadi fokusku yaiku:

  • Kemampuan kanggo nggabungake solusi njaba
  • Kemampuan kanggo ngotomatisasi proses
  • Ease saka nggunakake
  • Tanggung jawab perusahaan liwat manajemen akun lan dhukungan

Kaloro sing pertama yaiku mupangat kanggo mbesuk. Aku pengin nggawe manawa organisasi ngupayakake solusi sing ngemot integrasi lan otomatisasi, sanajan fitur saiki ora nganti sayembara. Argumentasi sing angel yaiku supaya wong ngerti, nanging perusahaan duwe kompetensi inti. Nalika miwiti kerja ing njaba kompetensi inti kasebut kanggo ngasilake tambahan, mula produke bakal ringkih lan bisa uga duwe pilihan produk sing apik, nanging kurang desain, dhukungan, lan inovasi.

Lanskap teknologi saiki wis ganti. Aku luwih milih perusahaan supaya mbukak teknologi sing bisa otomatis lan integrasi kanthi apik, tinimbang produk sing akeh fitur.

Pungkasane, perusahaan njupuk saranku. Tinimbang nggarap siji solusi, dheweke wis miwiti nggarap 3 solusi sing beda, lan liyane sing saiki ora kasedhiya, wis cedhak. Tiket rampung ing sistem tiket, Manajemen Hubungan Pelanggan ditindakake ing sistem CRM (Salesforce), lan Solusi Pemasaran Email rampung ing Solusi Pemasaran Email (Exacttarget). Solusi kaping 4 yaiku solusi rumah tangga online, sing durung dingerteni nganti saiki.

Sajrone seminggu integrasi pisanan, kita duwe email metu kanggo nambah komunikasi karo sing duwe Tiket Musim. Saiki kita ngupayakake nggabungake basis data tiket menyang CRM… tantangane yaiku sistem tiket ora ramah integrasi. Iku apes lan dianggep minangka alangan kanggo proses sing terus-terusan.

Perusahaan tiket bisa uga pengin mikir maneh strategi lan tetep kompetensi inti, yen ora ana wong liya sing bakal nemokake solusi sing bakal muter kanthi apik lan ngganti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.