Mbukak kanggo Bisnis: Blogging Perusahaan

Depositphotos 26743721 s

Esuk iki, aku duwe wektu sing apik ing Acara radio Terbuka kanggo Bisnis karo Trey Pennington lan Jay Handler, kaloro pembicara lan konsultan sing wis ngrewangi mbantu bisnis njupuk level sabanjure. Topik, mesthine yaiku Blogging Perusahaan!

Sajrone pertunjukan, Dan Waldschmidt takon sawetara pitakon hebat sing pengin dakkirim amarga ora bisa menehi rincian babagan acara:

  • Konten luwih penting tinimbang ngoptimalake. Setuju? Mboten? - Wangsulan: Ya… nanging. Alesan kenapa aku nglampahi akeh wektu karo klien kanggo ngoptimalake yaiku supaya bisa nggunakake kabeh isi sing ditulis. Optimisasi telusuran penting amarga bakal njamin manawa konten bisa ditemokake ing mesin telusuran. Optimisasi konversi penting amarga bakal menehi dalan supaya para pamiarsa bisa pindhah saka maca postingan blog dadi pelanggan anyar. Konten gedhe bakal menang lan entuk asil; Nanging, optimalisasi sing apik bakal narik lan ngonversi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan.
  • Apa tips paling apik 4-5 kanggo para blogger? - Aja miwiti nganti sampeyan yakin manawa wis setya lan bakal ngasilake. Iki tegese sampeyan duwe sawetara topik blogging, sampeyan nulis kanthi konsisten, lan sampeyan aja mandheg. Aja mung regurgitasi materi pemasaran - wangsuli pitakon sing dikarepake lan dijaluk prospek lan pelanggan. Priksa Panjenengan folder sing dikirim kanggo sawetara ide konten sing apik. Priksa manawa sampeyan duwe dalan supaya luwih jero karo pelanggan - iki biasane tumindak ajeg ing sidebar sing nuduhake ing kaca kebangkrutan kanthi informasi kontak utawa nomer telpon kanggo nindakake bisnis. Aja ngoptimalake telusuran - platform, tema, lan konten sampeyan kabeh kudu dioptimalake supaya mesin telusuran bisa ngindeks konten lan sampeyan bakal entuk asil telusuran kanggo topik sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan.
  • Kepiye carane njawab pitakonan sing padha takon? Kepemimpinan sing dipikirake nyata… Ya, wis ana lan bakal menehi panguwasa. Akeh banget wong sing nulis blog kanthi swara sing sampurna. Kontroversi lan kejujuran bakal ndadekake pacelathon lan menehi kasunyatan marang para pamiarsa manawa sampeyan jujur ​​lan terbuka. Sing kalebu nulis kiriman babagan kegagalan uga sukses. Kita kabeh pengin kerja bareng karo wong sejati lan ngerti manawa kita kabeh perjuangan saben-saben. Ngerti carane perusahaan ngatasi kegagalan bisa nggawe luwih akeh prospek menyang bisnis sampeyan. Kejujuran nyenengake lan topik sing angel bakal menehi panguwasa!

Tune in to Mbukak kanggo Bisnis saben Setu esuk jam 9 esuk EST. Matur suwun Trey lan Jay!

3 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.