Kepiye Pelanggan Nggawe Kampanye Sabanjure

Sawetara minggu kepungkur, kita nginstal Ooma - solusi VOIP kanggo bisnis omah utawa cilik. Pancen apik tenan - malah nggabungake Google Voice (yaiku nomer telpon perusahaan kita). Dina iki, kita nampa email iki lan aku seneng banget.

Survei Ooma

Pitakon kasebut minangka siji-sijine pitakon sing sampeyan kudu takon karo para pelanggan babagan kepuasan. Nalika pelanggan nggawe reputasi dhewe kanggo menehi rekomendasi bisnis, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan lagi nindakake tugas sing apik.

Survei pitakon kaya iki uga cocog banget ing jaman saiki ... Aku ora duwe wektu kanggo menehi katrangan lan menehi tanggepan babagan survey gedhe. Sawise ngeklik ing survey iki, sampeyan digawa menyang kaca kebangkrutan kanthi adol 1 nganti 10 lan sawetara kolom opsional kanggo informasi kontak sampeyan.

Sawise rampung ngirim survey, sampeyan bakal mbukak kaca landas tambahan:
ooma-telo-tawaran.png

Sarwa! Kaca kebangkrutan iki nggabungake sosial kanggo nuduhake penawaran khusus karo kanca sampeyan. Sampeyan mung ujar sampeyan bakal menehi saran… saiki Ooma njaluk sampeyan maju terus. Iki minangka salah sawijining email, landing page sing paling gampang lan dirancang kanthi apik lan kampanye integrasi sosial sing dakdeleng.

Kampanye kasebut didhukung dening Zuberansi, sing duwe pratelan misi ing ngisor iki:

Media sosial minangka kekuwatan sing kuat lan ora bisa dicegah sing wis ngowahi pemasaran. Misi ing Zuberance yaiku supaya para pemasar bisa nggunakake kekuwatan media sosial kanggo ngarahake petunjuk, lalu lintas, lan penjualan sing mumpuni. Kita nindakake iki kanthi menehi platform teknologi kuat kanggo para pemasar supaya gampang melu lan semangat Energi Penasehat ing Facebook, Twitter, LinkedIn, Amazon, Yelp, situs web merek, piranti seluler, lan liya-liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.