Oogur: Mbangun lan Lacak URL Kampanye Google Analytics

Oogur - Pembuat URL Kampanye Google Analytics

Pemasar nglakokake kampanye liwat akeh saluran lan meh kabeh wong nggunakake Google Analytics saiki. Nalika sawetara piranti lunak minangka panyedhiya layanan nggabungake pelacakan URL kampanye kanthi otomatis, akeh banget sing isih diwenehake marang para pemasar kanggo ngisi link karo Parameter UTM Google Analytics.

Nggawe link kampanye sampeyan kritis, luwih-luwih saiki Google ora menehi informasi kritis marang pangguna Google sing mlebu menyang properti kasebut. Iki dikenal minangka lalu lintas peteng amarga sampeyan ora bisa ngerti saka ngendi utawa kepiye tamu teka. Kanggo ngindhari iki, sampeyan kudu nambah paramèter UTM lan nggawe URL Kampanye Google. Yen sampeyan nindakake kampanye liwat email, Facebook, Twitter, ajakan-ajeg, pariwara, lan saluran liyane… sampeyan kudu gawe saben URL kampanye sampeyan kanggo saben Kayata. Kuwi frustasi lan akeh wektu. Nganti saiki…

Oogur nggawe kabeh URL Kampanye Google ing antarmuka sing ramah lan siji. Kanthi Oogur, sampeyan bisa:

  • mbangun - Gunakake tukang URL oogur kanggo nggawe URL sing ditandhani nganggo parameter UTM sing konsisten.
  • track - Lacak kabeh paramèter & URL UTM sing dibangun ing sak panggonan - dudu spreadsheet.
  • Report - Entuk wawasan sing luwih gedhe babagan data kampanye ing Google Analytics kanthi nyuda lalu lintas peteng ing laporan.

Oogur njupuk proses sing ringkes lan manual kanggo nggawe link sing bisa dilacak lan dadi gampang banget. Minangka pemasar digital, oogur ngidini aku ngirit wektu nggawe URL kampanye kanthi skala akeh, sing gedhe banget. Asil pungkasan yaiku alur kerja sing teratur lan efisien sing bakal gampang ndeleng jinis konten sing paling apik. Aku nyaranake menehi oogur supaya ditembak ”Derek McClain, Digital Marketing Manager Solusi Driver

Cara Nggunakake Oogur kanggo Mbangun Multiple URL Tagged with UTM Parameter

Keuntungan Oogur kalebu:

  • Ngirit akeh wektu kanthi nggawe lan ngatur URL lan tag UTM ing sak platform tinimbang pembangun eksternal, spreadsheet, lan pemendekan URL
  • Mbangun macem-macem URL sekaligus
  • Gunakake maneh tag UTM sing digunakake kanggo nglaporake kanthi konsisten ing Google Analytics
  • Aplikasi web Oogur iku seluler, ora beda karo spreadsheet
  • Laporan Kampanye Google Analytics wiwit menehi sampeyan wawasan tambahan sing migunani nalika nggunakake tag UTM kanggo ngenali spesifik kampanye ing URL - nyuda jumlah "lalu lintas peteng"
  • Oogur dibangun dening para pemasar kanggo para pemasar - kanthi terus ningkat kanggo memenuhi kabutuhan para pemasar

Lan, kanthi ndhukung oogur, sampeyan ndhukung Bisnis Teknologi Milik Wanita. Oogur didegake dening Nicki Laycoax, kanca sing wis suwe.

Kanthi akeh wong ing tim sing nggunakake generator parameter, mula luwih cendhek lan sawetara nggunakake plugin Chrome dhewe dadi angel nglacak kabeh kegiatan bangunan link. Banjur tambahake spreadsheet kanggo katalog kabeh, sanajan ing suite kolaborasi kaya Office365 utawa Google Docs, lan prosese ora cocog. Nggarap siji platform kanggo kabeh fungsi kasebut dadi mupangate gedhe banget. Chris Theisen, Manajer Otomatisasi Pemasaran, BlueSky Digital

nggunakake Oogur, nglaporake Google Analytics sampeyan konsisten lan pedunung kanggo asil sing luwih apik:

Ndaftar sadurunge 28 Februari 2018, tindakake @oogurit lan tweet "FRIEND-OF-DKNEWMEDIA", lan sampeyan bakal entuk 10% mati langganan!

Mlebu kanggo nyoba Gratis!

Pengungkapan: Derek lan Chris diwenehi akses gratis menyang oogur.com minangka bagean saka klompok pangguna beta. Kaloro pangguna iki wis mbantu nguji aplikasi lan menehi umpan balik sing migunani kanggo nulungi tim babagan ide kanggo tambahan sing ditambahake menyang oogur kanggo nggawe platform sing efisien kanggo para pemasar. Derek lan Chris ora dikenani biaya lisensi kanggo menehi saran sing jujur ​​kanggo dituduhake karo calon pelanggan kaya sampeyan.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.