TelePrompter: Teleprompter Profesional Online Sampeyan

editor teleprompter

Umume aku ngomong, aku seneng ngomong kanthi alami lan duwe visual gedhe sajrone presentasi. Kanthi cara iki, aku katon alami lan bisa fokus ing resepsi pidato dening pamirsa tinimbang tembung ing layar. Nanging, ana kalane - kaya ing video Youtube - ing ngendi aku duwe wektu winates lan kudu nulis skrip.

Nempelake tembung ing dokumen lan nambah ukuran font sing bisa dideleng minangka salah sawijining cara kanggo nggawe teleprompter. Mesthi wae, nggulung lan njaga papan sampeyan cukup lara ing bokong. Pirang taun kepungkur, kita nuduhake piranti ProPrompter Desktop, sing ngidini sampeyan langsung ndeleng kamera web nalika ngrekam.

Nalika ProPrompter nawakake aplikasi teleprompter dhewe, ana alternatif saiki sing kasedhiya online. Teleprompter duwe Piranti Lunak minangka aplikasi Layanan online sing bisa ngunggah skrip (utawa skrip kanggo pirang-pirang wong), masang istirahat wektu, lan uga dipasang ing gambar. Sampeyan bisa nindakake kabeh iki kanthi gratis, utawa njaga skrip minangka bagean saka lengganan.

TelePromptor ngajari sampeyan carane ngomong kaya profesional, nggunakake teknologi paten sing ditundha pidato sepuluh ewu. Nggunakake teknik durasi fonetik rata-rata, sampeyan bisa ngerteni kaya pro! Hosted in the cloud, TelePromptor minangka aplikasi teleprompting profesional kanthi antarmuka panganggo sing rekayasa sing bersih, dirancang kanggo sapa wae sing kudu maca skrip menyang kamera.

Editor TelePrompter

Layar sunting minangka panjelasan dhewe, nyedhiyakake kemampuan kanggo nambah gambar, nyetel speaker, lan nyetel istirahat.

editor teleprompter

Pamuter TelePrompter

Ing layar muter, sampeyan duwe akses menyang skrip uga timeline sakabèhé. Ing sisih ndhuwur minangka garis kemajuan kanggo skrip sampeyan kanthi break sing jelas digambar karo B. Nomer lan warna sing gegandhengan kanggo koordinasi pamicara sing beda. Cukup unggah skrip sampeyan, atur wektu istirahat kanggo ambegan utawa ngaso, lan sampeyan lunga!

Animasi TelePrompter

Amarga teleprompter responsif lan diputer ing browser, bisa diputer ing mode presentasi lengkap ing piranti apa wae - desktop, tablet utawa seluler.

TelePrompter

Coba TelePrompter

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.