Kabungahan Ngeklik

butuh toko online

E-commerce minangka ilmu pengetahuan - nanging dudu misteri. Pengecer online paling apik wis ngresiki dalan kanggo kita kabeh kanthi ngetrapake ewonan strategi tes lan nyedhiyakake data reams supaya bisa dideleng lan dingerteni wong liya.

Saiki, meh sepertiga saka total toko internet kanthi online. Kanggo pengecer, nomer iki mbuktekake akeh tenaga sales online. Kanggo narik kawigaten para konsumen sing nyambung, pengecer kudu nggawe tuku ing situs web dadi nyenengake, gampang, lan gampang. Apa liyane sing dikarepake konsumen saka pengalaman blanja online? Deleng survey comScore paling anyar kanggo ndeleng pilihan lan prilaku pembeli online. Kabungahan Ngeklik minangka infographic sing dirancang dening Baynote sing nggunakake data Comscore.

bungah infographic baynote ngeklik kolom kaping lima 918

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.