3 Plancongan saka Musim Liburan 2015 kanggo Mbantu Sampeyan ing 2016

blanja blanja

Splender nganalisis luwih saka patang yuta transaksi ing 800+ situs kanggo dideleng kepiye belanja online ing 2015 dibandhingake karo 2014. Dina Thanksgiving minangka dina belanja online paling dhuwur kaping telu ing musim iki kanthi komputer lan elektronik sing nduwe hadiah nanging sandhangan lan aksesoris nyebabake tuwuh. Senen Cyber ​​isih dadi dina belanja plancongan paling gedhe kanthi online, kanthi 6% adol preinan. Nanging, dodolan mudhun 14% wiwit 2014.

Miturut pendapatku, ana sawetara prekara ing kene:

  1. planning - Para pembeli nyebarake tumindak tuku lan bisa uga ora ngupayakake janjian ing Black Friday kanggo transaksi. Pengecer lan situs e-commerce kudu ndeleng babagan nyebarake tawaran sajrone musim nganti Natal.
  2. Sesambungan - Koordinasi penjualan online lan eceran, pengiriman, pickup lan bali kanggo musim liburan bisa luwih akeh dodolan online utawa pickup toko. Yen konsumen ngerti gampang lan bisa dipercaya ketepatan wektu pangiriman, dheweke bakal tuku. Iki taun kesandhung karo FedEx bisa uga wis dipercaya dateng.
  3. Marketing - kalorone kasebut mbutuhake pemasaran sing kuat ing taun 2016. Ora fokus ing pambobolan brosur lan brosur penjualan, aku yakin pengecer gedhe bakal mbantu para pelanggan lan prospek ngrancang musim iki, golek tawaran sing paling apik, mbantu dheweke mengkoordinasi mbayar, lan njamin pangiriman sing tepat wektu.

Pemasar kudu wis ngrencanakake kanthi akeh wektu lan papan kanggo prigel mlebu musim iki. Yen sampeyan ora duwe strategi ing pungkasan musim panas babagan cara mbedakake blanja plancongan saka pesaing, sampeyan bisa uga kasep ing game kasebut. Tujuan sampeyan dina iki kudu terus entuk pelanggan lan unduhan app supaya sampeyan duwe pamirsa sing luwih gedhe kanggo dipasarake sawise musim diwiwiti. Ing wulan Mei, sampeyan kudu duwe strategi kanggo musim iki.

Infographic iki diwenehake dening Splender, ing panyedhiya paling gedhe program kasetyan blanja adhedhasar perusahaan ing AS.

Tren Liburan 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.