Shift menyang Blanja Online karo Pengecer

infographic e-commerce

Ana owah-owahan ing antarane belanja ritel lan online, nanging aku ora yakin manawa ana wong sing ngerti apa sing arep dituju. Persaingan agresif lan penawaran pengiriman gratis apik kanggo konsumen nanging nggawe bisnis menyang perusahaan e-commerce. Sanalika, para pembeli isih seneng showrooming lan nutul lan ngrasakake produk sing bakal dituku.

Rintangan liyane kanggo perusahaan e-commerce murni yaiku akeh negara sing ngetrapake pajak penjualan menyang perusahaan e-commerce amarga tekanan ditrapake dening toko ritel. (Iki nggawe aku riled… pajak perlu kanggo dhukungan lalu lintas, keamanan, kobongan, polisi, lsp. Ing toko ritel. Asring perusahaan e-commerce malah ora netepi pesenan ing negara sing padha).

Toko ritel bisa uga luwih aman tinimbang sing dielingi wong, nyedhiyakake ruang pamer lan titik pikap kanggo para pembeli sing pengin saiki. Nanging, ora ana sangsi manawa dodolan online ngowahi cara bisnis. Pengecer kudu duwe ngarsane online sing luar biasa supaya bisa entuk jangkauan kanggo ngganti lalu lintas sing ora mlebu ing toko.

eCommerce pancen minangka etalase anyar. Kita nggawe infographic iki kanggo menehi strategi lan pariwara pemasaran babagan industri sing ndeleng penjualan lan wawasan paling akeh babagan kenapa masarakat blanja online. Apa penjualan sampeyan wis tambah wiwit ganti belanja online? Utawa bisa uga sampeyan ndeleng dodolan suda. Yen sampeyan ana ing ruang ritel utawa nawakake layanan sing bisa dituku kanthi online, infographic iki kanggo sampeyan. Peter Koeppel

Infographic ing ngisor iki nuduhake sawetara toko ritel sing ditutup nalika ruang dijaga. Toko ritel ganti saka rak-rak sing diisi menyang ruang pamer sing kudu dioptimalake pemasaran lan layanan pelanggan. Miturut kula, yen sampeyan duwe toko ritel utawa situs e-commerce - nanging ora kalorone - sampeyan bisa uga nemoni jaman kangelan.

Retail lan Online Shift Infographic Infographic

Koeppel Langsung minangka perusahaan respons langsung multi-kanal sing duwe pengalaman akeh ngatur sawetara kampanye generasi utama sing sukses ing televisi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.