Pengecer Ati-ati: Tren Belanja Online Nggancar

tuwuhing blanja online

Luwih akeh wong sing pindhah menyang kutha ngendi pengiriman dina sing padha ora mung bisa, nanging wis ana ing pirang-pirang kutha ing Amerika Serikat.

Definisi Blanja Digital:

Webrooming - nalika pelanggan lelungan menyang toko kanggo tuku sawise riset produk kanthi online.

Ruang Pamer - nalika pelanggan tuku online sawise nggoleki produk ing toko.

Wutah perdagangan seluler sing eksplosif nyebabake toko menyang konsumen tinimbang nggawa konsumen menyang toko. Sing ngganti profil ritel… toko gedhe ora perlu maneh, ing panggonane ruang pameran sing luwih cilik sing luwih pribadi karo tampilan sing jero lan pitulung produk. Aku ora prelu ngadeg jajar karo telpon utawa kuwatir produk sing wis ilang.

Uga, ngganti profil sukses kanggo saben toko ritel. Toko online ora mung kudu saingan karo toko fisik ing sacedhake, dheweke kudu saingan karo kabeh toko online sing bisa uga duwe rega, pengiriman gratis, pengiriman cepet, kabijakan bali sing apik banget utawa layanan pelanggan sing apik. Iki tegese investasi gedhe ing teknologi tinimbang investasi bata lan mortir sing terus.

Tuku produk kanthi online minangka fenomena sing cukup anyar ing sektor ritel ing saindenging jagad lan minangka salah sawijining saluran sing isih nyoba digunakake. Sawetara pengecer milih online kanggo ngoyak sisih e-commerce bisnis, lan sawetara pengecer tetep netepi opsi toko ritel tradisional. Mesthi wae, sawetara pengecer ngemot loro dalan sing bisa nyebabake tuwuh hebat.

Infographic iki njelajah kabeh area ritel online lan fokus ing pertumbuhan ing saindenging jagad. Blanja online minangka masalah gedhe kanggo para pengecer tradisional sing wis mutusake ora pindhah online nalika menehi hasil karo pelanggan showrooming (browsing produk instore) nanging ora tuku nganti online.

Infographic iki saka SnapParcel uga nyinaoni kemungkinan tren ritel online ing saindenging jagad.

online-shopping-growth-infographic

SnapParcel nawakake layanan pangiriman saka Irlandia menyang Kanada, AS lan Australia.

One comment

  1. 1

    Hi,
    Matur nuwun kanggo nuduhake informasi sing nyenengake babagan Pengecer Ati-ati: Tren Belanja Online Nggancar. Iki minangka informasi sing migunani banget kanggo sing maca blog online. Terusake posting sing apik kaya iki.

    Regards,
    Aneesh Paranjay,
    PenawaranGuru

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.