Tuku Suku Pembeli

tuku kabiasaan e-commerce

Konsumen saiki wis nggawe prilaku pra-tuku sing unik - sanajan blanja lokal. Panggunaan aplikasi seluler lan web seluler sadurunge tuku offline dadi saya populer. Konsumen nemokake papan kanggo blanja, maca ulasan, golek tawaran lan riset produk. Warta sing apik kanggo para pengecer yaiku yen blanja langsung isih penting.

Secara pribadi, aku cenderung riset online lan tuku kanthi online… kajaba yen aku kepengin langsung entuk produk ing tanganku. Nanging aku ora seneng blanja, mula aku bisa uga beda karo wong liya. Siji bab sing uga ditemokake yaiku blanja kanthi online ora mesthi ngirit dhuwit. Asring, aku rumangsa mbayar luwih akeh online tinimbang offline.

tuku kabiasaan ecommerce

Infographic saka Milo. Milo blanja lokal digawe gampang. Milo nggoleki rak-rak toko lokal kanthi wektu nyata kanggo golek rega lan kasedhiyan paling apik kanggo produk sing pengin diduweni — saiki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.