Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Bakal Ngaruhi Penjualan

Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Pengaruh Sales

Kalkulator iki nyedhiyakake kenaikan utawa penurunan sales sing diprediksi adhedhasar jumlah tinjauan positif, ulasan negatif, lan ulasan sing wis dirampungake saka perusahaan online.



Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat kasebut:

Ngetung Sales Prediksi Sampeyan sing Bisa Duwe Review Online

Kanggo informasi babagan cara nggawe formula, waca ing ngisor iki:

Formula kanggo Prediksi Tambah Sales saka Ulasan Online

Trustpilot punika Platform review online B2B kanggo njupuk lan nuduhake ulasan umum para pelanggan kanthi online. Trustpilot nemokake manawa tes klien nuduhake kenaikan tarif konversi nganti 60%. Kasunyatane, kanthi nganalisa luwih saka 2,000 klien, dheweke duwe matématikawan ngembangake formula nyata kanggo ngitung kenaikan potensial penjualan sing ana gandhengane karo ulasan positif, ulasan negatif, lan ulasan negatif sing wis diatasi.

Trustpilot pengin nyelidiki kepiye review kena pengaruh penjualan, mula padha kemitraan karo para kondhang Ahli matematika Universitas Cambridge, William Hartston, kanggo nggawe formula kanggo ngetung pengaruh ekonomi review online ing bisnis Inggris. Formula kaya ing ngisor iki:

V=7.9\left(\begin{array}{c}0.62P-.17N^2+0.15R\end{array}\right)

Where:

  • V = Persen nambah pendapatan ing bisnis sampeyan amarga ana review online
  • P = Jumlah tinjauan positif
  • N = Jumlah tinjauan negatif
  • R = Nomer ulasan negatif sing dirampungake kanthi memuaskan

Mangkene ringkesan video sing nerangake mupangate ulasan online:

Kasetyan pelanggan minangka bagean penting saka meh kabeh rencana pemasaran, nanging tanpa testimoni pangguna pungkasan sing dituduhake kanthi online supaya prospek bisa riset lan nyambung langsung karo pelanggan, rencana loyalitas pelanggan durung rampung. Nggunakake platform kanggo ngotomatisasi koleksi, sindikasi, lan promosi tinjauan pelanggan penting kanggo bisnis sing adol online.

Wis wayahe merek mandheg wedi karo ulasan online lan miwiti ngerteni kekuwatan saka umpan balik pelanggan sing jujur. Tinjauan online nggawe pelanggan ngrasakake dihargai lan dirungokake, lan bisnis ndeleng beda nyata ROI, penghasilan, retensi pelanggan, lan tarif klik-tayang. Yen usaha sampeyan durung rampung, saiki wayahe.

Jan Vels Jensen, CMO saka Trustpilot

Tinjauan online nambah lalu lintas, penjualan, ukuran kranjang, lan nyuda pengabaian keranjang.

Download Peran Kritik Ulasan ing Internet Trust

4 Komentar

  1. 1

    Matematika ing kene kayane cerdik. Contone ing video kasebut menehi 120 ulasan negatif sing positif, 20 negatif, lan 10 sing diselesaikan. Yen angka kasebut dilebokake ing formula ing ndhuwur, saya entuk 572.75 tinimbang 62.41% kaya sing ditampilake ing video kasebut.

  2. 3

    OwO, postingan sing menarik banget. Aja mikir yen ana kalkulator sing prédhiksi Penjualan ing Ulasan Online. Matur nuwun kanggo Nuduhake. Aku ngetung lan biji yaiku: 1620.53%. Apa pendapat sampeyan babagan skor salesku?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.