Apa Sampeyan Investasi kanggo ngawasi Review Online kanggo Ngatur Reputasi Sampeyan?

review online

Amazon, Dhaptar Angie, Trustpilot, TripAdvisor, Yelp, Google My Business, Yahoo! Dhaptar Lokal, Choice, G2 Akeh, TrustRadius, TestFreaks, Kang?, Salesforce AppExchange, Glassdoor, Rating & Ulasan Facebook, Twitter, lan uga situs web sampeyan dhewe minangka papan kanggo njupuk lan nerbitake ulasan. Apa sampeyan perusahaan B2C utawa B2B… kemungkinane ana wong sing nulis babagan sampeyan kanthi online. Lan ulasan online kasebut duweni pengaruh.

Apa sing diarani Manajemen Reputasi?

Manajemen reputasi minangka proses ngawasi lan ngatur reputasi individu utawa bisnis kanthi online. Wiwitane istilah hubungan masarakat, kamajuan asil telusuran organik, media sosial, lan situs kajian umum nggawe manajemen reputasi penting kanggo upaya penjualan lan pemasaran perusahaan.

Layanan ngawasi reputasi asring menehi tandha perusahaan kanthi real-time nalika tinjauan sing kurang dikirimake kanthi online. Yen diwenehi tandha lan responsif kanthi bener, perusahaan bisa ngupayakake ngrampungake perselisihan kasebut sadurunge dituduhake lan luwih ngrusak. Semono uga, perusahaan bisa entuk bathi nalika ngrampungake perselisihan supaya konsumen bisa ndeleng respons positif manawa perusahaan kepengin menehi pelanggan.

Statistik Kunci babagan Ulasan Online

  • 71% konsumen setuju karo tinjauan online supaya kepenak karo keputusan tuku.
  • 83% responden ujar manawa dheweke bakal ngandelake review pangguna saka kritikus.
  • 70% konsumen takon review utawa rating sadurunge tuku.
  • Tinjauan pelanggan nggawe 74% nambah konversi produk.
  • Tinjauan nduwe kasetyan 18% luwih dhuwur lan kepuasan tuku 21% luwih dhuwur.

Nanging ora kabeh apik. Kira-kira 10-15% kanggo kabeh ulasan media sosial bakal palsu. Tinjauan palsu entuk perhatian para pengecer pamrentah lan online. Amazon nuntut luwih saka sewu layanan review produk palsu.

Iki kanggo kepentingan Amazon. Tinjauan palsu ing Amazon ora kudu nglarani pabrike produk, nanging pancen merek Amazon uga larang regane amarga kepuasan pelanggan sing kurang bisa ngasilake sing luwih dhuwur. Syarat panggunaan Amazon nglarang review palsu, lan nuntut pelanggaran kontrak lan nglanggar undang-undang perlindungan konsumen.

PeopleClaim.com nawakake konsumen lan bisnis kesempatan kanggo ngirim klaim lan mung ngumumake nalika panampa ora nanggapi utawa ngupayakake ngatasi kahanan kasebut. Ora perlu pengacara utawa mediasi. Dheweke nyedhiyakake infographic iki, Tinjauan Ulasan.

Dadi… wangsulane pancen! Sampeyan kudu ngawasi wong, bisnis, lan produk kanthi platform ngawasi reputasi supaya sampeyan bisa nanggapi lan njaga reputasi sing apik online.

review online infographic